Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Szamit ha egy fiu magas es jokepu ismerkedes teren?
Figyelt kérdés
En ezvagyok es ugyvettem eszre h semennyire nem is szamit. Sosem kaptam dicseretet a lanyoktol es ez zavar mert azthittem hogy ez bejon de mindog egyedul vagyok es mindig csak a torpekkel maszkaltok miert:(2017. jún. 25. 09:49
1/15 anonim válasza:
A normális lányok a belső tulajdonságaidat nézi (mennyire vagy kedves ...stb) ,nem a megjelenés a fontos 17/L
2/15 anonim válasza:
Mert nem vagy laza, és nem vagy képes feloldódni. Nevettesd meg őket. Már a kérdés ténye is utal arra, hogy nem vagy magabiztos.
3/15 anonim válasza:
Igen, nekem pl. nem tetszenek a magasak.
Nem szeretek a hasáig érni egy fiúnak.:)
4/15 anonim válasza:
Igen nekem számít. Nem csak a belső hanem a külső is. Ha szeretnél én szívesen ismerkednék veled ;)
L
5/15 anonim válasza:
Ez annyira relatív. Kinek mi. Mifelénk pont, hogy minden lány égi meszelőkkel mászkál, és a törpék a forever alone-ok :D
6/15 anonim válasza:
Persze, számít.
Mármint nyilván nem a külső a legfontosabb, de amit írtál az csak előny tud lenni..szerintem.
7/15 A kérdező kommentje:
Magabiztossagom a helyen van egyedul is batran elmegyek buliba es leis szolitok egy lanyt ha tetszik csak azert jolesne neha ha ezt azert vhogy jeleznek mert igy ugyerzrm ez nalatok nemoszt nemszoroz :/ es ez rossz. Pedig joljarnatok egy egy szituacioban mert konnyen ruhafogasra kerulne a zaklato ;) haha
2017. jún. 25. 12:48
8/15 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok koszi az oszinte valaszokat ja es fontos a belso de nem mindegy milyen a kulso lanyok! De mindegy majd remelem hejbol allba terdelik a torpe csavotokat es meglatjatok h ennyit ernek a torpek! :D
2017. jún. 25. 12:58
9/15 anonim válasza:
Bocsi az offért, de akkor most azt mondod, hogy egy alacsony termetű srácnak ne is legyen barátnője?
10/15 anonim válasza:
Ha két ugyanolyan belső értékekkel rendelkező fiú közül kéne választani, akkor persze... jobb a magas, jóképű.
(Nálam amúgy a jóképűség fontosabb tényező a magasságnál.)
És a magasságnál sem egy pozitívum a végtelenségig. Oké, egy 165 centis srácnál előnyösebb egy 185-ös, de a 195 már lehet, hogy túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!