Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogok így párt találni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogok így párt találni?

Figyelt kérdés
Tehát...12 éves vagyok,172 cm magas (tehát legalább egy fejjel magasabb az átlagnál).Ne értsetek félre,nem azért írom ezt a kérdést,mert már 12 évesen párt akarok magamnak,hanem mert kezdek kétségbe esni!12 éves vagyok,tehát ez azt jelenti,hogy még bőven fogok nőni,ezzel pedig az a probléma,hogy idősebb koromban hogy találok így magamnak párt?Már itthon is kezdik az oltogatásokat,hogy ,,így sosem lesz párod" stb...Tudom,hogy nem tehetek ellene,de akkor most okkal vagyok kétségbe esve?Vagy csak túldramatizálom?Értem én,hogy szépség belülről fakad,meg nem a külső számít meg minden,de azért elég érdekes szituációk lehetnek,ha mondjuk én leszek vagy 180 cm,a párom meg alacsonyabb nálam!

2017. jún. 22. 16:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha szereted, akkor nem az a fontos, hogy milyen magas.

Ha fontos (lesz) neked, akkor tudsz találni tőled magasabbat is.

Attól, hogy magas vagy, egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz senkid, mert az nem ezen múlik.

2017. jún. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!