Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány a szomszédságban,aki szimpatikus,viszont a nevén kívül nem sok mindent tudok róla. Nincs facebookja. Párszor láttam,de nem tudom hogy ha leszólítanám,akkor mit mondjak neki a szia után.
S mi van ha zárkózottá válik? Mármint ha csak igennel,nemmel avagy "mi közöd hozzá"-val válaszol?
2017. jún. 18. 19:02
1/5 anonim válasza:
akármit mi a kedvenc hobbid stb. én is zárkozott vagyok mégis erre örömmel válaszolok
2/5 A kérdező kommentje:
És ha kialakulnak ilyen néma pillanatok? Mikor nem tudjuk mit szóljunk? Mivel törhetem meg a csendet?
2017. jún. 18. 19:10
3/5 anonim válasza:
Mikor költözött oda, hova jár suliba, stb...
4/5 anonim válasza:
Nincs fb je:o? Suliba lebaszna a tanár hogy kirakta fb re xdd
5/5 ZoltanAnglia válasza:
Miert...a facebook letezese elott mi a **** csinaltak az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!