Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerimtetek mit kérdezzek tőle/ miről beszélgessünk/bejövök neki? ( többi lent)
8 éve ismerem, mint osztálytárs. Állítólag alsóba tetszettem neki, most is lehet szerintem. Egyszer voltam náluk, dec táján, mert itthon nem tudtam megoldani a ppt-t és a tanár megkérdezte h kihez mehetnék és o felajánlotta. Amúgy alapjában véve udvarias, kedves, ő is szórakoztatja az osztályt, de tud elég köcsög is lenni, taekwondozik. A lb-mel nagyon jóban voltak, csak a srác megsértődött. Kissé önbizalomhiányos, ahogy én ( csak én nagyon) Ennyit tudok róla:D
A ''sztori'' úgy kezdődött, hogy becsöngőkor utolsó mentsvárként, (nekem legalábbis azt mondta), felkért hogy keringőzzek vele én erre vállat vontam h fogalmam sincs( vele fogok táncolni) a cipőm, amit 1 éve vettünk 9 cm és ( már leadtuk a ruhahoz) szerintem őt nagyon zavarja, hogy alacsonyabb, de mondtam neki h sztem nem gáz, úgyse mindenki minket fog nézni, szerinte igen. Szeretnék jóba lenni vele, összebarátkozni, csak nem tudom hogy, nehezem ismerkedem.
Egy lány
Ui.: remélem érthetően fogalmaztam
* szerintetek
Az a baj, hogy mindig elszurom valahogy az ismerkedést
Nem hiszem, hogy elszúrtad volna.
Egyébként milyen magas vagy?
Akkor mellettem nyugodtan vehetnél magassarkút. :)
Viccet félre!Mesélj!Mit szúrtál el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!