Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért? Miért nem találok párt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Miért nem találok párt magamnak csak azért, mert 196 centi magas vagyok? Sok lánytól megkaptam már, hogy túl magas vagyok, pedig ők sem voltak törpék.20F

Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 18:46
1 2
 11/13 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Huh.

Miért? Rossz a hozzáállásod, nem a magasságod.

Miért nem találok párt magamnak csak azért mert 196 centi magas vagyok? Nem amiatt, a lányok szeretik ha a fiú magasabb náluk.

A sok lány mennyi? 2-3? Szerintem ők sem bántásképp mondták!

2017. jún. 20. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Huh...hát ezt most nem tudom hogyan írjam le,hogy ne legyen bántó,de azért megpróbálom.De előre leszögezem,EZT NEM BÁNTÓ SZÁNDÉKKAL ÍROM LE!

Mi,lányok igenis szeretjük a magas pasikat!Lehet,hogy inkább az a problémájuk,hogy nem vagy elég...hogy is írjam...merész.Mármint nem ismerlek,és ezzel nem is minősíteni akarlak,de a lányok többségének általában ez a baja a magas fiúkkal.Mondjuk én 196 cm-es sráccal szívesen járnék,az én 175 cm-emmel!Csak az a baj,ha találok is magasságban hozzám illőt,helyes meg minden...de nincs benne semmi érdekes,mert nem elég merész.:( 19L

2017. jún. 22. 19:17
 13/13 anonim válasza:
Hidd el,nem vagy túl magas,sőt szerintem az nagy előny ha egy srác ilyen magas,legalábbis szerintem biztos. 182 centis lány vagyok,örülnék ha ilyen magas fiúk lennének a környezetemben mint te... :D
2017. jún. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!