Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek csak az agyonsminkelt, has pólós, kis gatyás, menő lányok jönnek be? Vagy bejönne egy ilyen lány is, mint én?
Nem tudom honnan kezdjem... Hosszú szőke, hullámos hajam van és tengerkék szemem. 150 centi, 45 kg(tudom, híznom kéne, de hiába eszem, nem hízom!:C). Általában egy tornacipőben, egy farmerban és egy valamilyen szinű egyszerű pólóban szoktam lenni, de vannak azért divatosabb ruháim is. Nem sminkelem magam, nem festem be a körmömet és nincs műkörmöm.
Nagyon jó tanuló vagyok, sok minden érdekel, pl. matek, töri(ez a kettő a kedvenc tantárgyam), fizika, kémia, természet, sport... A bátyámmal minden nap lefutok 4-5 kilómétert.
Kisebb koromban történt egys más, ami miatt most nehezen bízok meg az emberekben, de akikben bízok azokkal nagyon kedves tudok lenni.
Könnyen megijedek dolgoktól és van, hogy este is megijedek, vagy rosszat álmodok, olyankor pedig bemegyek a bátyámhoz aludni, mert mellette biztonságban érzem magam.
Most ennyi jutott az eszembe, de ha van kérdésetek, akkor nyugodtan kérdezhettek, válaszolok.
Jó, mégegyszer leírom... Én nem ismerkedni jöttem ide és nem is szeretnék még magamnak barátot, szóval légyszi, ne írjatok privátot ismerkedési céllal!
Köszi!
Egyáltalán nem kell híznod. :P
A stílusod meg tökéletes, kár, hogy ritka az olyan lány, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!