Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli fiúk ti mit kerestek?
Figyelt kérdés
Szingli fiúk/férfiak ti mit kerestek inkább, komoly párkapcsolatot vagy kalandot? Kort is írjatok.2017. jún. 17. 23:57
21/24 anonim válasza:
Amúgy Kérdező! Mi is kérünk kort és nemet.
22/24 A kérdező kommentje:
20/l
2017. jún. 18. 21:33
23/24 anonim válasza:
mindig is komoly kapcsolatra vágytam,de eddig még nem találtam meg a lányt :/ 21f
24/24 anonim válasza:
Engem igazából mindkettő érdekelne. Jobb szeretnék komoly kapcsolatot, de a boltban kapjuk meg általában, amit kérünk, az életben nem mindig... :(
Komoly kapcsolat: Nagyon jó lenne. Valakit szeretni, aki viszontszeret, segítünk egymásnak, egyfajta szövetséget alkotunk.
Sokat dobna az önbizalmamon is, hogy jéé, valakinek kellek, párként is, jéé!
Kaland: nem tervezem mostanában. Nem is kalandban akarom a szűzességem elveszíteni. Ettől függetlenül biztos megvan a varázsa. De nekem kicsit csalódás lenne.
De nem úgy néz ki, hogy én mostanában akármelyiknek részese lennék...
Nem tudom, hogy indítsak lánnyal beszélgetést, miről, meg hogyan, hol ismerkedjek.
De reménykedem.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!