Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csendes, visszahúzódó fiúk!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, visszahúzódó fiúk! Hogyan lehet közeledni hozzátok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik de nagyon csendes, annyira hogy még a hangjàt sem hallottam soha, folyton egyedül látom, lehajtott fejjel sár stb.. és szeretnék beszélni vele de nem akarom elijeszteni. Hogy kezdjem el, mit mondjak neki hogy ne legyek túl sok, de éreztessem vele, hogy kedvelem?
2017. jún. 13. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

csendes halk léptekkel, a vadon élő állatokat a zaj elijeszti, ha már közel érték hozzá akkor szagoltasd meg magad vele és férkőzz a bizalmába, adj neki milkát vagy chipset és próbáld meg a tenyeredből etetni.

sok sikert!

2017. jún. 13. 20:37
 2/4 anonim válasza:
100%
Ha jól veszem ki a szövegből akk még soha se szóltál hozzá. Szóval hogyha egyszercsak így odamész hozzá és majd próbálsz velelenni...stb akkor tuti egyértelmű lesz neki hogy kedveled. Szerintem először vmi iskolával kapcsolatosról beszélj vele aztán majd csak eljut valamerre a beszélgetés.
2017. jún. 13. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

az első válaszoló jártas az ilyen dolgokba ;)

de előbb ne a tenyeredből etesd lehet harap

am szerintem a szia :) utánána meg majd ahogy érzed :D ha nagyon izé a srác akkor ne menj túl közel hozzá 1 lépés távolságot tarts hogy ne stresszeljen vagy valami...

kicsit érezze a teret amit megszokott :)

2017. jún. 13. 20:44
 4/4 anonim válasza:

Én ilyen vagyok.

Ne mond neki, hogy csendes. Mások előtt se. Ne is foglalkozz a csendességgel. Beszélj vele normálisan. Kezeld úgy mint a többi embert. Ne sürgesd, ne erőltesd. Lehet először nem fog sokat beszélni, főleg mások előtt. Idő kell hozzá, sok idő. Legalábbis nálam így van. :)

2017. aug. 13. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!