Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van esélyem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem a barátnő szerzésre? Mit lehet tenni? Rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
Egy hete döntöttem úgy, hogy míg vége nem lesz a sulimnak addig felfüggesztem az ismerkedést! És mára azt érzem, hogy mintha eltűnt volna az a ragaszkodás egy barátnő után és mintha megszűnt volna a szívem dobogása! Nagyon furdalja a lelkem, hogy lehet, rosszul tettem, hogy hagytam a dolgot és csak így eldobtam a lányokat :/ Fiú iskolába járok és 15 éves vagyok, nem sokára 16 leszek...Csak az iskola miatt tettem, és megmondtam magamnak, hogy nyáron csak kint leszek és ismerkedni szeretnék, hogy hátha rátalálok az igazira! Egy pár napja annyira éreztem, az igazit az álmomban, hogy már azt hittem, közel járok hozzá! Erre most már mintha eltűnt volna teljesen már csak a ragaszkodás egy lány iráni érzés is :/ Lehetséges, hogy ez azt jelenti, hogy még ki kell dolgoznia újra a szerelemnek bennem és időt kell hagynom neki? Legyek türelmes? Mit tanácsoltok? A hasznos válaszokat előre is köszönöm :)

2017. jún. 12. 20:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Értelek amit mondasz! Olyat erőltetek magamnak amit tudom, hogy nem fog menni! Nekem azt tanították, hogy ne mondjam azt, mert akkor biztos hogy nem fog sikerülni! Ezért úgy állok neki, hogy megpróbálom, lesz ami lesz! És ahogy ismerem magam, csak az segít, hogy sarkamra állok és egymagam megyek oda! Ha erre is képtelen vagyok, akkor egy igen nagy gyáva vagyok! Szóval, itt egyedül azzal van a baj, hogy nehéz elhatározni, hogy oda is menjek! Mert már voltam el egy párszor, és gondoltam oda is megyek! Igen, öt perc múlva mentem is haza, mert mikor rám nézet, megfordultam és elvörösödtem! NA felkötöm magam, ha ez nem a gyávaság jele! Azon meg lehet változtatni! De csak én tudok rajta változtatni!
2017. jún. 13. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Jó elfogadom lehet hogy amit most a kommentekbe írtál az egy valós probléma de légyszíves olvasd újra a kérdésed és mond meg hogy ebből nekem mit kellett volna leszurnom? Azt hogy sírsz konkrétan a semmin, komolyan egy valós problémát nem látok benne.
2017. jún. 13. 18:20
 13/16 A kérdező kommentje:
te lehet hogy nem látsz valós problémát! De nekem nagyon is az! Hány éves vagy? Van barátnőd? Mert ha már átéltél olyat, hogy a szüleid egy ***és nem segítenek és úgy érzem, hogy árva vagyok és barátaim drogoznak? Akkor te mit tennél? Nyilván vagy ülnél a seggeden, vagy pedig egymagad cselekednél! Basszus! Nem igaz, hogy még nekem legyen bajom, hogy kérdezem! De úgy látszik ez a rohadt magyarság nem ér semmit, kiakadnak minden kis hülye dolgon! Remek! Akkor el se olvasd a kérdésem! Rendben, akkor megnyerted, hogy soha nem fogok többet kérdezni!
2017. jún. 13. 19:59
 14/16 A kérdező kommentje:
És nyilván mindenkiről az sugárzik, hogy rohadtul az én hibám volt, hogy kiírtam a kérdést! Akkor megkapjátok, hogy többet nem is írok ki!
2017. jún. 13. 20:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor mindenki boldog lesz, ha beismerem? Akkor jöhet a gyerekes szöveg: "-Akkor beismerem, hogy értelmetlen volt kitenni a kérdést! "
2017. jún. 13. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Látod ez a probléma amit most is csinálsz nevezetesen hogy iszonyatosan túldramatizálsz mindent ember, ezért is szeretnek az emberek az ilyennel trollkodni mert nevetséges. Képzeld nem te vagy a világ közepe, mindenki pont lesz@rja ha nem írsz több kérdést azt meg főleg hogy felfüggeszted az ismerkedést. Képzeld ennél sokkal szarabb dolgokon átestem már mégse irkálok ki hattyúhalála kérdéseket. Ha pedig tanácsot akarsz az nem fog tetszeni ugyanis azt mondom hogy az egész élethez való hozzáállásod úgy sz@r ahogy van. Nincsen semmilyen "igazi" aki rád vár és most nagyon csalódott hogy felhagytál a kereséssel. Nem történt konkrétan semmi az univerzumban. Most egy lányt akarsz keresni hogy az majd megoldja a problémáidat de valójában ez nem így működik. Sőt ha nem változtatsz a hozzáállásodon nem fogsz kelleni az égadta világon senkinek és csak csalódások sorozata lesz az életed. A lányok nem így működnek, hogy majd kapcsolatot akarnak azzal aki rájuk se mer nézni. És azért nem mersz rájuk nézni mert túl dokst látsz beléjük éd mindegyikben az "igazit" keresed. Igazából pont lesz@rnak.
2017. jún. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!