Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeretek ki minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretek ki minden fiúból, amint megtudja hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és az utóbbi két évben valahányszor megtetszett valaki, még mielőtt lehetett volna bármi kiszerettem belőlük, mikor megtudták hogy érdekelnek. Volt köztük több olyan is, aki viszonozta az érdeklődésemet, de onnantól hogy megtudták, többé nem éreztem irántuk semmit sem. Az első ilyen esetben annak ellenére, hogy már nem szerettem a fiút, jártam vele, mivel azt hittem csak "játszák az eszüket a hormonjaim", de egy hónap alatt sem sikerült újra megtetszenie (úgyhogy szakítottam vele, és sikerült összetörnöm a szívét...) És a probléma nem a fiúkkal van. Bennem van a probléma, de nem tudok mit kezdeni. És a legnagyobb baj az, hogy most is van egy fiú akinek tetszem, és ő is nekem, és szoktunk beszélgetni, és azt tudja hogy valamennyire érdekel, de azt hiszi hogy még nem teljesen. Viszont már most egyre kevésbé tetszik. Pedig semmi baj nincs vele. Valaki tudna adni valami tanácsot, hogy hogy lépjek ki ebből az ördögi körforgásból? Mert nem akarok többé egy fiút sem megbántani, és jó lenne ha egyszer lehetne egy fiú, akivel szeretjük egymást, és együtt vagyunk...

2017. jún. 8. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán nem találod elég érdekesnek őket/unalmassá válnak 16/F Sok sikert azért! ;) nekem is jól jönne a szerencse xd
2017. jún. 8. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nincs meg az izgalom onnantól kezdve, hogy tudod mi a helyzet. Ugyanez a helyzet nálam is csak fordított nemnél. :P Nem tudom mi oka lehet, de reménykedjünk, hogy egyszer jön valaki aki megváltoztat. :)

17f

2017. jún. 8. 15:00
 3/3 anonim válasza:
Csak addig érdekes ameddig meg nem ismered.
2017. jún. 10. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!