Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt egy parkban? 15F
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni lányokkal egy parkban! Az a baj, hogy nem tudom, hogy hogy kellene megszólítani...Bevallom félek az egésztől, életemben nem ismerkedtem így, viszont fejlődni szeretnék, és úgy gondolom, hogy ez sok mindenre megtanítana az életben. Tanakodom, hogy miután odamentem, ráköszönés után mutatkozzak is-e be, vagy ne. Úgy gondolom, hogy nagyon bunkónak tűnnék, ha még be sem mutatkozom, miután köszöntem! Elvégre teljesen ismeretlen vagyok neki és ő is nekem. Szerintetek helyesen cselekszem?
A válaszokat előre is köszönöm :) (építő jellegű kommenteket is elfogadok)
2017. jún. 5. 11:46
11/12 A kérdező kommentje:
Még sehogy! Szüneteltetem! Nem fog ez sehogy sikerülni most! Túl hülye vagyok én hozzá!
2017. jún. 7. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!