Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérebb de viszonylag normális fiúként hoo van esély ismerkedésre?
Akárhogy, de ez nem jó hozzáállás! Én is voltam kifejezetten dagi, gyakorlatilag egészen egy évvel ezelőttig, és ettől függetlenül volt pár kapcsolatom. Viszont azt látom, hogy te sem vagy megelégedve magaddal, problémaként fogod fel a túlsúlyod, mint én is régebben. Azt javaslom, hogy le lányt próbálj keresni nagy erőkkel, hanem menj el edzeni! Akármilyen sportot találj ami tetszik, akár csak kondizz, egy hónapig személyi edzővel aztán megy magadtól is. Határozd el magad, amikor úgy érzed hogy nagyon nem akarsz edzeni akkor képzeld magad elé a mai normák szerint szebb, kigyúrtabb/karcsúbb testeddel önmagadat. Nekem sikerült, pedig nem vagyok egy akaratbajnok, nem csak fizikailag erősített meg, hanem lelkileg is, sokkal magabiztosabb lettem és tudom hogy képes vagyok elérni amit elhatározok. A test a lélek tükre, mint mondani szokás. Hajrá!
Ha ez nagyon nem fekszik, sok normális csaj van, akik nem a kockáidat és a pénztárcád súlyát nézik, de egy biztos: előnyösebb külsővel könnyebb. Sajnos nem a személyiségedet látják először :) 20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!