Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs egy olyan bolond,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy olyan bolond, elvont, stb. Fiú Mint én?

Figyelt kérdés

Nem értem, egyszerűen lehetetlen egy olyan fiút találnom aki olyan mint én, vagy kedvelném.. Túlságosan normális emberekkel vagyok körbevéve és ez nagyon aggaszt.. Próbálkoztam már "ismerkedni" de mindig mindenki elfordul tőlem mert nem értenek, nem értik a gondolkozásom, a külsőm, a tetteim, stb.. Én alapvetően nem annak örülök ha azt mondják nekem "de szép vagy de jól nézel ki" hanem ha mondják hogy hogy nézek ki, mért vettem ezt ezzel fel, miért vagyok ilyen, stb.. Mert akkor tudom legalább hogy nem számítok normálisnak c:.. Amúgy Pest megyében lakom, de mégsem találok senkit.. Esetleg valami tanács? :c (azt nem kérem hogy ennyi idősen miért akarok "pasizni", nem feltétlen erről van szó csak legalább egy fiúról akivel tudok beszélni)

~14/L~

2017. máj. 28. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:

12:54..

Mindjárt jönnek az olyan válaszok, hogyjaaaaaaaaaaaaaj én pont ilyen vagyok, de nekik nem szabad hinni, mert minden ilyen kérdésnél pont olyanok, amilyet az adott lány leírt..

Amúgy nem tudtuk meg milyen is van, de nyugi egy embert amúgyse lehet leírni szavakkal, legalább 1-2 év kell, hogy valakit elkezdj megismerni..

Amúgy vamalmilyen szinten megértem, ha zavar hogy bókolnak, engem az idegesít benne, ha mondjuk valaki megdícsér, hogy felesleges... Egyszerűen tisztában vagyok vele, hogy akármit mond a másik akár hideg/meleg az lényegtelen, mert csak saját véleményem számít magamról és egyszerűen felidegesít ha valaki megdícsér, nagyon jó okot nem tudok rá, egyszerűen ilyen vagyok, amúgy egyáltalán hol próbáltál ismerkedni? Menj állatkerbe, ott úgyis sok állat van.... Elvégre aki elefánt szart lapátol az normális nem lehet... :D

2017. máj. 28. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Első lépésként változz meg, és legyél normális...
2017. máj. 28. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
A Maros utca 20/8-ban van egy ilyen klubb.
2017. máj. 28. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:

jaaaaj hát én pont ilyen vagyok :DD csak 24,5 éves :DDD

amúgy, lehet hogy sok fiú van aki ilyen, csak nem mernek ilyenek lenni, mert a legtöbb lány nem ezt a viselkedést 'várja el'

2017. máj. 28. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Sok a normális kinézetű ember, mi volna ha te is átváltoznal olyanná mint mások. :) kivel mi többen vagyunk :) lol. Csak viccceltem!

Talán ez a megoldás!!

Nem teljesen csak v mit változtass magadon, mivel minden ember a külső alapján dönt először, amit lát az befolyásolni fogja a döntést amit hoz.

Pl kezdhetned a ruházattal először.

2017. máj. 29. 15:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Most nem azért de miért akarjátok hogy megváltozzak? Nem fogok ebbe az elcseszett társadalmi "normális" fogalomba belekényszerülni.. Soha az életbe.. Nem az kell hogy tetszek embereknek.. Leszarom mit gondolnak
2017. máj. 31. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Szipmlán figyelem hiányos vagy nem pedig "nem normális"... majd kinövöd.
2017. máj. 31. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Most azthiszed biztos hogy egyedi vagy. De ki kell ábrándítsalak. Nem vagy az. Ezzel egyáltalán nem leszel az. Sokkal de sokkal tágabb fogalomba kerültél Így mint a normális. :D szóval tulajdonképpen akkor ez azt jelenti hogy az a normális ami most vagy :D mert szinte minden tini ilyen beteg és elvont problémákat keres a társadalomban. Mekkora fail lehet ez most neked... Mégse vagy egyedi :(
2017. máj. 31. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Alter ribi levé:D ahhoz hogy egyedi legy, nem feltunoskodnod kene hanem visszahuzodnod. Az egyedi, elvont, muveszi emberek nem foglalkoznak masok velemenyevel , egyaltalan. + attol hog furcsa izlestelen ruhakat veszel fel es szoktal gondolkodni is meg nem biztos hogy egyedi vagy. Ezt a kerdest pedig egyertelmuen nem segitsegre varva irtad ki, hanem gogy magadat fenyezve bizonyitsd az 'altersagod' . Mindenki egyedi, en is, te is, nem kell furcsa szalakon bizonygatni masoknak hogy fura vagy, mert elhuzodnak toled. Valoszinuleg nincsen magasabb inteligenciad vagy barmi kiemelkedo kepesseged, csupan figyelemre vagysz. Kesobb ezeket banni fogod, de majd kinosz belole, nyugi:D. En is 14/l vagyok, de nekem ez a kulonckodos korszakom 11-2 evesen lezarult
2017. nov. 4. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!