Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl elvont lennék a világhoz? :D
Figyelt kérdés
18 éves pesti srác vagyok. Elvontnak mondanak, érdekel sok tudomány, humán és reál területről egyaránt, de a művészetek is, verseket írok meg zenélek. Ritkán találok olyan lányt, akivel úgy érzem, egy hullámhosszon vagyok, és még vonz is, pedig járok sokfelé, táborokba, programokra, de ott is csak egy-két ilyen van, vagy idősebbek nálam. Aki meg passzolt, azzal nem jött össze, vagy messze lakik stb., illetve ha felém nyitottak, engem nem vonzott. Külsőleg nem tudom megítélni magam, talán annyi, hogy szerintem fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Illetve egyszer egy lányismerősöm azt mondta, hogy az olyan fiúkra, mint én, buknak a lányok, én meg eléggé meglepődtem, hogy még nem tapasztaltam. :D Szóval szerintetek hol tudnék ismerkedni?2016. jún. 7. 00:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy elvont, sőt dícséretes, hogy ilyen "nyitott vagy a világ felé" vagyis, hogy ennyi minden érdekel. A leírtak alapján gondolom nem vagy az internetes társkeresők híve. Mondjuk 18 évesen még nem késtél el semmivel.:)Élj továbbra is aktív társasági életet, vagy ismerősök által ismerkedj esetleg.
2/3 anonim válasza:
ugyan ilyen vagyok és ámbár jól nézek ki, még is az ilyen tulajdonságaimért szeretnek az egyetemista csajok. Ill ugyan ez a helyzet nálam is mint nálad. Nem adom alább olyan csajnál aki nem ugyan olyan beállítottságúak mint én.
3/3 anonim válasza:
bárhol de nekem se volt még barátnőm :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!