Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 éves srác vagyok. Hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves srác vagyok. Hol lenne érdemes ismerkednem?

Figyelt kérdés
(Mindenek előtt megjegyzem volt már pár barátnőm ,csak egy ideje nem kerültem új közegbe, és emiatt nehezen tudok ismerkedni, komoly kapcsolatot keresni. ) Nem arról van szó, hogy nem járok szórakozni, csak mostanában úgy érzem,hogy nagyon szürke a társaság. Nem ismerek meg új embereket, stb. Nem kerülök " új" lányok közelébe, hogy feléjük nyitni tudjak. Sokéves ismeretségeim vannak csak. Tudtok mondani olyan helyeket ahol azért lehet ismerkedni,barátkozni idegenekkel is, ha az ember beül mondjuk akár egy barátjával? Szívesen ismerkednék 17/18- 20 körüli lányokkal de azért minden hétvégén rádöbbenek, hogy ez nem ilyen egyszerű. Pláne az ilyen helyi kis beülős pubokban. Pesten szórakozóhelyeken könnyebb lehet? Egyébként most fogok egyetemre jelentkezni lehet az sokat fog segíteni.
2017. máj. 22. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán rendezvényeken is ismerkedhetsz!
2017. máj. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!