Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Mi a véleményetek a netes ismerkedésről? Nektek bele férne ha párotokal csak hétvégente találkoznátok?
Nos legkönnyebben barátokat a környezetedből tudsz szerezni, akikkel napi kapcsolatban vagy. Suliban vagy munkahelyen. Aztán lehet csak 1 valakivel leszel jóban, de az is bőven elég ahhoz, hogy bemutasson másoknak és egyre bővüljön a baráti köröd. Így meg is ismerkedhetsz olyan lánnyal akivel jól kijöttök. Igen nehezebb, rizikósabb, de izgalmas legalább, különlegesebb.
De ha neked régen bejött a neten ismerkedés csak tudod hol, milyen oldalon. Szóval tedd megint azt, mint akkor. De mondjuk simán lehet hogy megtetszik valahol egy lány a közeledben, nem kell róla sokat tudod, csak mondjuk a nevét, pár szót beszélni vele akármilyen ürüggyel. Facebookon vagy akárhol ismerősök lesztek, és ráírsz ott. Talán manapság a környezetemben ez a leggyakoribb. Hamar kiderül neten, ha nem fog összejönni, nem is kell hozzá találkozni, ha meg szimpi jöhet a randi. Tessék félig netes félig személyes ismerkedés:D
Hétvégente?
Mi fél évig egyáltalán nem találkoztunk, csak cseteltünk, fél év után is havonta max. 5-6 napot.
Pont, mikor megismerkedtünk, költözött külföldre.
De azóta én is kijöttem hozzá, szóval hálisten, már megoldódott a dolog, de nem volt egyszerű. :)
Ember függő...
Nekem nem férne bele.
Eleve ez a hétvége is...nem minden hétvége lesz szabad és akkor mindjárt 2 hét...de lehet a következő sem akkor 3 hét...és így tovább.
Persze van akinek ez belefér. Nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!