Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi jönne le nektek erről az ismerkedésről?
Meg vagyok magammal elégedve, de tetszik valaki, akit nem tudom, hogy hogyan ismerjek meg.Azt szeretném tőletek tudni, hogy nektek mi lenne szimtpatikus vagy gáz:
1.ráírnék facebookon, és mondanám neki, hogy szeretnék vele beszélgetni, és ha megértenénk egymást, akkor találkozgatni?
2.iskolában sétálószünetben, vagy iskola után megszólítani?
Egyik se gáz, nekem a 2. jobban bejönne.
De ha félénk típus, vagy te vagy az, akkor inkább az 1.-t ajánlanám talán.
#2 módszerét ki ne próbáld:D
egyik sem gáz, te tudod mennyire ismer téged a lány, te tudod mennyire vagy beszédes, te éled át, és te tudod felmérni a helyzetet!
bízz magadban és döntsd el Te! én bízom benned!
18f
Szerintem egyértelműen a kettes. Sokkal jobban lehet látni a reakciókat, és nem te leszel az 1 a 100 közül aki megint ráír facen, hanem te leszel az egyetlen bátor srác, aki személyesen mert közeledni.
Sok sikert!
17F
Az első azért nem jó csak, mert nem tudod, hogy mennyire gondolhatja komolyan amiket ír, viszont azt szerintem semmiképp ne írd neki, hogy ,,szeretném, ha beszélgetnénk'', legalábbis ne első chat-eléskor. :)
A másodiknak nagy előnye, hogy sok lánynak bejön, ha a fiú elé mer állni és nem az internet mögé bújva kezdeményez.
Sok siikert! ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!