Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jót vagy rosszat jelent? "
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel korábban már beszélgettem. Ma reggel amikor felszállt a vonatra amikor meglátott engem akkor sóhajtott egyet. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ez jót vagy rosszat jelentene?
Válaszotokat előre is köszönöm.
2017. máj. 15. 07:00
2/3 anonim válasza:
Jót is jelenthet meg rosszat is. Ha nagyon bámulod, ráakaszkodsz akkor lehet hogy ilyen "jajj ez már megint itt van" sóhaj. Az is lehet hogy örül neked. Beszélgess vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Amikor felszállt a vonatra akkor pont nem néztem rá mert a telefonomat nyomkodtam :). És akkor hallottam, hogy sóhajtott. De minden féle képpen beszélni fogok vele.
Köszönöm a válaszotokat. :)
2017. máj. 15. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!