Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék nálam idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék nálam idősebb srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és valahogy nem vonz a korosztályomban lévő fiúk többsége. Mindig is egy nálam idősebb fiúra vagytám olyan 20-25 év közöttiekre. De elég félénk természetem van és nincs elég bátorságom, hogy épp leszólítsak egy idősebb srácot. Már nagyon szeretnék egy barátot, de elég kilátástalan a helyzet. :\

2017. máj. 13. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A leszólítás nem a te dolgod.

Nekem erről az ugrana be, hogy egy nyomulós pi.csa vagy, miközben pont az ellentéte. Ebben nincs logika.

Találj olyan hobbit, ahol emberekkel lehet ismerkedni. NEM PÁRKAPCSOLAT SZEMPONTJÁBÓL, hanem csak úgy. Aztán majd kialakul valami, ha úgy esik.

2017. máj. 14. 02:12
 12/12 Goloth válasza:
Írj rám a többit megbeszéljük! 30F
2017. jún. 18. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!