Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék nálam idősebb srácokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és valahogy nem vonz a korosztályomban lévő fiúk többsége. Mindig is egy nálam idősebb fiúra vagytám olyan 20-25 év közöttiekre. De elég félénk természetem van és nincs elég bátorságom, hogy épp leszólítsak egy idősebb srácot. Már nagyon szeretnék egy barátot, de elég kilátástalan a helyzet. :\2017. máj. 13. 21:02
2/12 anonim válasza:
Az egyes válaszából ítélve itt tudsz :D
3/12 anonim válasza:
nincs csoda szer, ha nem mész oda akkor lófas*ra se számíts, ne játszd a mártírt aztán menj oda nem olyan nehéz megmozdítani a hátsód és végre tenni valamit, persze gykn egyszerűbb panaszkodni és "segítséget" kérni, mint cselekedni, de számomra ez is egy tipikus olyan kérdés, hogy szerencsétlen vagyok, sajnáljataok, segítsetek, szánjatok, kérdezem akkor tök mindegy milyen a fiú csak legyen 20-25 év közötti igaz?? Milyen normális válasz jöhet erre?? TÁrskereső mert 18 vagy, de erre magadtól is rájöhettél, gondolom gondoltál is rá, ha más nicns akkor mégis mi a jó istenért írod ki?? Itt jön el az a pont, hogy mivel jól tudod, hogy vagy cselekszel vagy regisztrálsz egy társkeresőre és megoldóik a gondod, de te ezt nem tetted meg és most mondatom első fele kiegészítést fog nyerni, elérkeztünk ezzel a két dologgal oda, hogy mivel van válasz saját kérdésedre így az egyetlen értelem amivel fellehet ruházni, hogy miért is került ki ida, az nem más, mint az általános rinyálás, és hogy mennyire nem vagyok megelégedve az életeddel.. (panaszkodás: kiltástalan a helyzeted, netán csöves vagy??? NEm akkor mi a gond? Nincs meg a lábad? Karod? szemed? Akkor meg... Yah igen önbizalomhiány, mert az aztán k*va nagy gond, ÖNBIZALOM, benne van a szóban magada vetett hiteden alapszik, te tudsz rajta válatoztatni....
4/12 anonim válasza:
Mi ez az eszméletlen hülye kérdés????
5/12 anonim válasza:
"18 éves vagyok és valahogy nem vonz a korosztályomban lévő fiúk többsége." A 20-25 évesek meg nem egy kislányt akarnak!Szerintem még nem akarnak apáskodni!De ez nekem valami pszicho bajod lesz!Apa komplexus!
6/12 anonim válasza:
Olyan vicces, hogy a gyk az mennyire jó tesztelni az embereket újra meg újra, nem véletlen vagyok 80%on, ha akarnám 100%os is lehetnék, de ahogy látom ez az oldal teljes mértékben úgy működik, hogy ha őszinte vagy másokkal és ellenszegülsz bárkinek is (főként a kérdezőnek, vagy más válaszolónak, akkor suttyóként elkönyvelnek majd :D) Inkább leszek suttyó, mint még egy idióta közületek, akkor sem lesz több a kérdésed egyszerű panaszkodásnál, jobb is hogy nem mész oda senkihez meg nyomorogsz, megkíméled őket a jelenlétedről és ez fantasztikus, nem szívesen lennék olyan ember közelében, aki minden gondját a netre teszi ki és várja a megoldást, mint kisgyerek a hullócsillag záporozást, csak száni tudom a hozzátok hasonló senkiket, akik a szerencsétlen kifogásaik mögé bújnak, mi szerint nem mernek odamenni valakihet, nem merni kell hanem akarni, eleve úgy állsz a dologhoz , hogy úgyis elutasít nem pedig úgy hogy nah szuper ma legyőzöm saját magam és pár perc múlva egy mégjobb én lesz a világban, mivel odamentem ahhoz a sráchoz/lányhoz és megpróbáltam, ahelyett hogy örülnétek, hogy van olyan aki tetszik nektek csak panaszkodtok, igen képzeljétek nekem rohadtúl nem tetszett még meg senki sem 18 éves leszek nemsokára de nem igazán tetszett se fiú se lány, nem vagyok aszexuális, mert szexuális vágyam az van, de ez nem lényeges, itt a gond még mindig ti vagytok és az egész gondolkodás módotok, nem véletlen így írok, ez olyan mintha valaki ordíbálna melletted, hogy mozogj már te lusta paraszt fas*fej, talán így meghallod és teszel ellene, amit kétlek, mivel csak újjabb kifogást állítasz fel, hogy mégis mit tudhatok én, de mint mondtam ez teljesen rendben van, megkímélsz mindenkit magadtól és ez egyszerűen FAntasztikus, remélem soha nem jössz össze senkivel.
7/12 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék fiatalabb lányokkal :)
8/12 anonim válasza:
nah közben megjött az ész a csapatba.... (5ös)
Áruld el kérlek, hogy hogy a pic*ába lenne ez apakomplexus?? Szerinted van olyan kisfiú, aki 7 évesen teherbe ejt egy nőt???
Tessék szómagyarázat: Idősebb, akár szülő korabeli férfiak iránti vonzódás.
Legalább olyan szavakat használj már amiknek tudod a jelentését, amúgy meg csak enyhe megjegyzés de a 20-25 évesek a te korosztályod ugyanúgy mivel nem éppen vénfa**ok és nem is kéne úgy kezelned őket..
10/12 anonim válasza:
Akárhol ahol emberek vannak. Járj olyan helyekre amiket szeretsz csinálni pl: kondi,könyvtár így már lesz közös pont is
Hűha átlagos merevedés kicsit túl merev biztos kevés volt a kakaó
Amúgy mi ez a név? Rohadt jó 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!