Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes vagy a személyes ismerkedés a "kifizetődőbb"?
Mostanában úgy gondolom hogy ez egy felkapott téma és engem is érdekel. Fiúként most már teljes mértékben a személyes ismerkedés felé hajlok, mert azt tapasztaltam hogy amikor a neten próbálkoztam legtöbbször totális visszautasítást kaptam. ("ignorálva" lettem) Főként lányok véleménye érdekel ezzel kapcsolatban hogy ti mit csináltok az egyik illetve másik esetben? Tegyük fel hogy látásból ismeritek az adott személyt aki próbálkozik nálad. Ha meg sem próbálja személyesen akkor egyáltalán adtok-e neki valamiféle esélyt vagy beleteszitek ebbe a totál jelentéktelen "zsákba"?
Bármilyen hozzáfűznivalónak örülnék akár mindkét oldalról :D
18/F
Én koncerteken szoktam ismerkedni. Hasonló zenei ízlésből, egy csomó jó ki tud sülni már, pláne hogy én koncert/fesztivál/zennnne homoszexuális vagyok.
Mivel fővárosban vagyok, van esélyem szinte minden nap eljárni valami szeretett zenekar koncertjére, ebből kifolyólag mindig akad társaságom. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!