Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy birjatok h nincs baratnotok? 22/f
Végig olvasva a válaszokat kicsit meglepődtem. Egyszer az a bajod hog nincs barátnőd aztán pedig lemajmozod a lányokat.
Azért ez kicsit durva...
Lehet hogy van egy olyan stílusod ami nem jön be az embereknek. Vagy nem tudom
De mondjuk nem kéne majmoknak hívni minket.
16/L
De most is egy lapra veszed a lányokat. Can a földön rengeteg lány gondolod, hogy mindegyik ugyan olyan?
Egyébként meg te csak olyan lányoknál próbálkozol akok tetszenek? Vagy oda mész olyanhoz is aki egyáltalán nem az eseted?
Pl: kicsit duci, fufrus, kicsit más stílusú mint a mai lányok? Vagy mondjuk egy olyanhoz aki nagyon vékony, fogszabályzós, és mindig masnis hajcsatot visel?
Nekem például nem volt még barátom, de most éppen alakulóban van valami. Külsőre nem igazán az én esetem, de lehet vele beszélni, jó fej... Fogok vele randizni is.
Akkor most én is csak játszadoznék?
De egyébként a lányoknak sem könnyebb. A fiúk is tudnak sebeket ejteni, nem kell ahhoz nagy oltás. Elég csak 1 szó is.
A lényeg az, hogy nem vagyunk egyformák, nem mindenki csinálja azt amit leírtál.
Nem vagyunk szörnyetegek. Lehet velünk beszélgetni.
Ha nem nyomul az ember akkor álltalában nem küldjük el. (bár ez egyén függő)
Próbálkozz olyanoknál is akik nem feltétlenül az eseted, és talán sikerül egy hosszú, bolsog kapcsolatot találnod.
Akik tetszenek elsősorban azokhoz.. Tisztaban vagyok magammal bombanom nemlesz nemisbaj de egy kozepkategorias fiunak mondanam magam. Birom hogy mindig nyitni kell a
lanyoknak deh ezvan feltek ti mindentol.. Volt mar fufrus nemvolt baj mert az alakja tetszett es dumaltunk igen azzal a kategoriaval amit mondtal #12 aki nem tetszik ugy vagyok dumcsizok de nem teperek lesz ami lesz legyen nem tolnam el magamtol hiszen szerencsetlensegemre szingli vok inkabb nemismondom miota..a tipp jo nem voltal lekezelo ezt dijazom normalisan valaszoltal koszi (de sztem a korod miatt egy elszallt 20 eves mar durrogott volna az igazarol de latjatok nem mernek mert felnek mindentol) szoval aranyos vagy most egy kicsit leallok a teperessel ugyse jott ossze eddig csak a 20 as ferik villantasa utan beszeltek velem szoval lentebb megyek most.. Gratulalok a randidhoz sokfiuval lesz meg dolgod ha 16 vagy es enis hadaggyak egy jo tanacsot senki nem csal meg ha latja h szereted es mas nem erdeekel..szia.
Társkeresőre gondoltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!