Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnyáknak lehet egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyáknak lehet egyszer barátjuk/vőlegényük/férjük?

Figyelt kérdés
A kérdés ez lenne. :) A csúnyán belül azt értem,hogy tényleg az. 173 cm 70 kg (hájas) leginkább a combra összpontosult felesleg. Pattanásos bőr,hát,váll. Arcon leginkább hegei,de vannak pár pattanás is. Hiába voltam kozmetikushoz,nem segít. Nagy orr,állandóan feltöredezett haj. + elég félénk,csendes személyiség. Van esély,vagy vegyek egy macskát?

2017. ápr. 17. 22:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%
Mindig voltak, vannak és lesznek annyira kanos fiúk, férfiak, akik leszarják ezt, csak lyuk legyen rajta.
2017. ápr. 18. 18:15
 22/30 anonim válasza:

Sziasztok

Tudnál küldeni egy képet? Már nagyon kíváncsivá tettél,ha tudnék rajzolni a leírtak alapján lerajzolnalak:D nekem is volt ilyen idoszakom mikor utáltam magam úgy gondoltam h senkinek sem fogok kelleni.nekem is van felesleg a combomon pattanas az arcomon neha eleg hanyag vagyok pukizok elotte stb(most van is egy betegsegem ami miatt nemtudunk egyutt lenni ugy.es nyafogok miatta hisztizek kiabalok) szóval ensem vagyok egy álomszép nő de van egy párom aki elfogad és így szeret ahogy vagyok.akik "olyat" kommenteltek nem szép de enis nevettem rajtuk valószínűleg ők sem gondolták komolyan te se tedd.ahogy látom nem is teszed .A szemelyisegeddel sincs semmi baj enis inkább csöndes vagyok mint nagyszájú. Légy humoros és fogd fel "jol" az élet fogalmát

Legyen szép napotok ^^ puszi

2017. ápr. 18. 19:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Hamarabb lesz neked férjed mint nekem akit homokóra alakkal áldott meg a sors, kislànyos-angyali arccal, piszeorral és nagy pofával elhiheted.

Egyébként is szerintem biztos hogy csak eltúlzod és tuti gyönyörű vagy.

2017. ápr. 18. 20:04
 24/30 anonim válasza:
67%

Kezd azzal, hogy elfogadod önmagad és nem csak azon siránkozol, hogy "jajj ilyen csúnya vagyok, olyan sok a felesleg és semmi szép nincs bennem". Ha ezt csinálod semmi nem fog változni, max jó depressziós leszel és akkor tényleg egydül éled le az életed, a személyiség és a kisugárzás igen is számít(!). Amúgy nagyon sok pasi bukik a nagy fenékre ;) a combodon meg dolgozol kicsit, járj futni vagy esetleg erobikra, kondiba. A pattanásosság elég kényes probléma, én is szenvedek sajnos tőlük:( de nem adtam fel elkezdtem járni magán bőrgyógyászhoz, aki nagyon sokat segített( a hegekre is fog írni valami krémet) de ha gondolod probáld ki a La Roche Posay Effaclar termék családot. Feltöredezett hajnál meg irány a fodrász, szedj vitamint vagy használj olajat.

Tűzz ki magad elé egy célt és küzd érte! Lehet eleinte nehéz lesz és már feladnád, de azt sosem szabad, ha meglátod a végeredményt nagyon elégedett leszel és még akár az önbizalmad is nőhet:)

Tudom hogy itt neten könnyű osztani az észt de hidd el én is ilyen voltam(sőt sokszor még most is) de tettem érte és még ma is teszek. Sok sikert kívánok!:))

17/L

2017. ápr. 19. 18:52
 25/30 anonim ***** válasza:
Móni?
2017. ápr. 20. 10:43
 26/30 anonim ***** válasza:
58%
MAJDNEM mindenkinek helytelen a válasza. Ha valami párkapcsolatot akar létesíteni valakivel, akkor szerintem nem csak a külső, hanem a belső tulajdonságok is számítanak. Ha pattanásos vagy, akkor nincs nagy baj, még tinédzser vagy, ha egy kicsit ducibb vagy, akkor sincs semmi baj, sőt, sokan azt szeretik, ha a csaj nem nádszálvékony. De mint mondtam, nem csak a külső számít. Ha van pluszban egy kis önbizalmad és érettebb gondolkodással rendelkezel, akkor minden rendben van. 16/F
2017. ápr. 21. 22:17
 27/30 Csucsu007 ***** válasza:
Nem lehet, le van írva a nagykönyvben.
2017. ápr. 29. 08:40
 28/30 anonim válasza:
A macska minek? :D
2017. máj. 16. 11:36
 29/30 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy szép lehessek millilmosnak kellene lennem... :/
2017. jún. 8. 17:48
 30/30 anonim válasza:
Mmm.. szerintem semmiseég ahogy leírtad, sőt csont bőr csajokkal le se állok dumálni, akin avan egy kis + de nem vészes meg ráadásúl vannak akiknek jól is áll... szóval nekem a feleségem molett vagy exkúúva lesz 100%
2017. jún. 9. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!