Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnyáknak lehet egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyáknak lehet egyszer barátjuk/vőlegényük/férjük?

Figyelt kérdés
A kérdés ez lenne. :) A csúnyán belül azt értem,hogy tényleg az. 173 cm 70 kg (hájas) leginkább a combra összpontosult felesleg. Pattanásos bőr,hát,váll. Arcon leginkább hegei,de vannak pár pattanás is. Hiába voltam kozmetikushoz,nem segít. Nagy orr,állandóan feltöredezett haj. + elég félénk,csendes személyiség. Van esély,vagy vegyek egy macskát?

2017. ápr. 17. 22:09
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Egy idő után lehetséges eltűnnek a pattanásaim,de addig is nagyon undorítónak érzem magam. És jártam kozmetikushoz,egy vagyon hagytam ott,ápolom az arcom,nem gennyes pattanások vannak,hanem olyan idegesítő kisebbek és a hegek nagyon zavarnak. Voltam már dermabráziós kezelésen ,egy kissé halványodott,de semmi más .
2017. ápr. 17. 23:22
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
Fogyj le egy kb 10 kilot (nem nagy melo, 10 het alatt megvan ha jol csinalod), sminkelj mint az allat (teljesen eltunteti a hegeid), hajadat meg valahogy rakd rendbe, es voila kesz is az atlagon feluli csaj 😉
2017. ápr. 18. 01:44
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
VEGYÉL TITÁÁÁT!😍 (de ne azért mert a helyzet reménytelen😉😂)
2017. ápr. 18. 01:59
 14/30 anonim válasza:
80%

Nincs olyan, hogy szép vagy csúnya, hiszen mindenkinek más tetszik.

Az az igazság, hogy ez kisugárzástól is függ.

Hiába valaki száz kiló, ha mosolygós, stílusos lányról van szó, aki akkor is megpróbálja a maximumot kihozni a külsejéböl.

Az csak egy hülye kitaláció vagy

hogymondják, hogy aki teltebb, annak nem lehet társa! És 173 cm/70 kg-osan ne merészelj sírni, én magam például sokkal alacsonyabb vagyok és többet mutat a mérleg, mégsem mondom magamra, hogy csúnya vagyok, mert HAHÓ! Igényes vagyok, próbálok csinosan öltözni, és van egy kis minimális önértékelésem, így tudom: az arcom szép! Mégis azért rám mernek nézni a férfiak. Szóval emiatt ne aggódj.

Ha csúnyának is érzed magad, nézz egyet a tükörbe, vegyél valami apró szépet észre magadon, és ez bátorítson, motiváljon arra, hogy beismerd, szép vagy, és adj magadra.

Olyan nincs, hogy valaki csúnya. Olyan van, hogy valaki meglát magán olyat, ami nem tetszik, és attól nevezi magát csúnyának!

2017. ápr. 18. 08:46
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem az a gond,hogy vannak csúnya dolgok rajtam,hanem az,hogy nincs szép. Végigmértem magam a tükör előtt és rájöttem,hogy annyi hiba van a testemen,hogy egyetlen egy dolog sincs ami szépnek nevezhető. Az arcom ugye pattanás utáni hegekkel van tele,nem azt mondom,hogy durván,hanem halvány hegek vannak az arcomon két oldalt. Most éppen két pattanásom van,az egyik a szemöldököm felett,a másik az államom,de azok sem vészesek,már szárad lefelé. A szám elég kicsi,mármint nem úgy kicsi,hogy vékony,hanem hosszúságra. Olyan mintha állandóan csücsörítenék,és ha haragszom akkor általában összeszorítom és senki nem tud komolyan venni. Aztán ott van az orrom,ami egy krumpliorr. Nem kampó se semmi,csak krumpliorr és utálom. A szemem meg kész színkavalkád. A szemgolyón körül fekete vonal van,aztán van benne csoki barna sárgás barna és egészen fekete barna. A jobb szemembe még zöld is van. A családban senkinek nincs ilyen szeme anyukámnak csoki barna,apának kék. Viszonylag nagy szemem van,olyan gombszem,ami szép is lenne,ha nem ilyen lenne a színe. Jobb lenne,ha pici lenne,és ha szemembe néznek nem azt mondanák,hogy jóég,de fura a szemed! A szemöldököm az egyetlen egy dolog amit szeretek,mert fekete és szépen ívelt,de túl közel van a szememhez. A hajam töredezett és olyan mint a szemem,csak nincs benne zöld,helyette van szőke. Mintha mellírózott lenne,pedig sohasem festettem a hajam . Aztán a nyakamon van két csík,mintha lefejeztek és visszavarrták volna. A mellkasom,hátam és vállam heges,a mellem közepes,de nekem nem tetszik. Jobb lenne,ha nagyobb lenne és akkor nem lenne olyan feltűnő a nagy combom . A hasammal nincs problémám,mert a feleslegem a combomon van. DE valami hiba van a bordáimmal,az egyik oldalon minden okés,a másikon viszont az utolsó lejjebb van,mint a másik oldalon és kiáll.Aztán a medencecsontom is kiáll,szóval ha le is fogyok a csípőm ugyan olyan marad és még kiálló csontok is lesznek rajta. A combom nagy és a fenekem is. És ott van még az,amit a legjobban utálok,a lábszáram totál görbe. Ez ellen semmit nem tehetek.

Szóval az egyetlen dolog amit szeretek a szemöldököm,de az se áll jól,meg a kézfejem. ennyyi. De ebbe hogy szeretne bele valaki? :)

Úgy értem köszönöm,hogy irtatok tényleg,de sokan vannak,akik egyedül maradnak,és azt hiszem,valami megérzés alapján,hogy én is egyedül fogok élni. Mert ha valakit nem is zavarna az imént felsoroltak,akkor is egy szürke bogárként élem az életem. Mert nem az a baj,hogy nem járok el itthonról,mert igazából itthon se vagyok,bentlakásos iskolába járok,és ezenkívül elég sok egyházilag megrendezett eseményekre megyek,ahol fiatalok is vannak. Voltam szórakozóhelyeken is,és a barátnömhöz nagyon sokan odamentek,ö bemutatott nekik,de 2 perc után el is felejtették a nevem.

Pedig nagyon nem szeretnék egyedül lenni.

2017. ápr. 18. 14:00
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

A puncidról nem írtál.

Akkor ezek szerint azzal sincs semmi baj, hiszen azt is említetted volna akkor! ;)

2017. ápr. 18. 14:07
 17/30 A kérdező kommentje:
Azzal mi baj lenne? Ki tudja,lehet hogy azzal is van,csak nem szoktam nézegetni.
2017. ápr. 18. 14:24
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

:D akkor ideje lenne elkezdeni talán nézegetni! :P

Van akinek nagyon kilógósak a kisajkai, van akinek nagy a "homloka", van akinek salátás stb...

Van aki csupaszon szereti, van aki szőrösen... :P

2017. ápr. 18. 14:26
 19/30 A kérdező kommentje:
Aha,az jó :)
2017. ápr. 18. 14:45
 20/30 anonim válasza:
0%
De azért te is tudsz tenni ellene. Menj kozmetikushoz,járj gyakran fodrászhoz, tanulj meg sminkelni! Add le a felesleged! A csúnya nem egyenlő az igenytelennel és bocsi de ezvan
2017. ápr. 18. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!