Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó srác nyomulásnak veszi, ha ráírnék?
A buszról ismerem ezt a fiút, de még sosem beszéltem vele, viszont biztos forrásból tudom, hogy elég szégyenlős és szótlan. Esetleg zavarónak/nyomulásnak venné, ha ráírnék, vagy esetleg el kezdenék közeledni hozzá?
16/L
Én nem szeretem a kezdeményezős lányokat......lehet ő se.
"elég szégyenlős és szótlan. "
Komolyan....fel tudod egy ilyen srácban ismerni a férfit! A férfit úgy értem, hogy a korának megfelelően. Te irányítanál a kapcsolatban? A csókot is te kezdeményeznéd? Én nem akarok leszólni senkit, de egy pasira párkapcsolatban fel kell nézni, de te egy nyuszit írtál le.
TUdom, miről beszélek, kb. én is ilyen voltam 16 évesen. Részben ezért volt csak távkapcsolatom akkoriban.
Az első felkiáltójel egy kérdőjel akart lenni,bocsi.
#3.
Az a biztos forrás valószínűleg a barátja vagy közeli ismerőse. Ha vele is ilyen, akkor szerintem mindenkivel.
De nekünk fogalmunk sincs arról, hogy ő minek venné ezt. Én engem taszít a női kezdeményezés, mert én azt szeretem,ha a lány "ül a hátsóján" és megvárja, míg a srác kezdeményez. Ha nem teszi, nem kell neki eléggé a lány vagy egyéb. Én ebben nagyon maradi vagyok, ez van.
Büszkeség! Nem bennem , a lányban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!