Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni 15-21 éves srácokkal?
Szeretnék ismerkedni,de nem tudom,hogy hol tehetném!
én 15/l vagyok :)
18 fölötti srácokkal nem érdemes még (nem is lenne sok esélyed), de a kérdésre válaszolva:
-középiskola, szünetekben, osztálytárs, a srác akivel együtt szoktatok ebédelni, bárki
-sulis szakkörök, röpi, színi, ami érdekel. Legyél aktív az iskola életébe (járj el a rendezvényekre, esetleg segíts a szervezésben is, ott általában összerázódnak az emberek)
-busz, villamos. komolyan, tapasztalat :D
-sulin kívül ha jársz valamilyen edzésre, különórára
-barátaid által
-menjetek el a barátnőiddel közösségi programokra, koncerttől kezdve a margitszigeti párnacsata napra :D fb.-n rengeteg ilyen lehetőség van meghirdetve, ha városi vagy, szerencséd van.
-nyári fesztiválok, strand, Balaton...
De igazából ha odafigyelsz magadra, és elég nyitott vagy, bárhol lefognak szólítani. Ez már a fiún múlik, neki kell keresni az alkalmat. És ha tetszel neki fogja is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!