Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerkedni 15-21 éves srácokkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék ismerkedni,de nem tudom,hogy hol tehetném!

én 15/l vagyok :)

2017. ápr. 3. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
20 fölé is mehet Abba is van rendes meg fogyatékos mint a mai 18 évesek xd mint 15 évesben is van érett és lökött:)
2017. ápr. 3. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
így van, főleg manapság egy 25 éves sem olyan érett "férfi", mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt..van persze kivétel, de én például 24 évesen egyáltalán nem vallom még magam sajnos férfinak...nyilván nem vagyok az az élettelen valaki, aki nem tudja elintézni a dolgokat meg ilyenek, de ha mondjuk egy férfi példához, mondjuk édesapámhoz hasonlítanám magam, akkor azért nem mondanám magam annyira felnőttnek, aki már mondjuk komoly kapcsolatot meg egyből gyereket, családot akar meg házasodni...:D
2017. ápr. 3. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én ismerkednék veled, ha rendes vagy :)
2017. ápr. 3. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

18 fölötti srácokkal nem érdemes még (nem is lenne sok esélyed), de a kérdésre válaszolva:

-középiskola, szünetekben, osztálytárs, a srác akivel együtt szoktatok ebédelni, bárki

-sulis szakkörök, röpi, színi, ami érdekel. Legyél aktív az iskola életébe (járj el a rendezvényekre, esetleg segíts a szervezésben is, ott általában összerázódnak az emberek)

-busz, villamos. komolyan, tapasztalat :D

-sulin kívül ha jársz valamilyen edzésre, különórára

-barátaid által

-menjetek el a barátnőiddel közösségi programokra, koncerttől kezdve a margitszigeti párnacsata napra :D fb.-n rengeteg ilyen lehetőség van meghirdetve, ha városi vagy, szerencséd van.

-nyári fesztiválok, strand, Balaton...

De igazából ha odafigyelsz magadra, és elég nyitott vagy, bárhol lefognak szólítani. Ez már a fiún múlik, neki kell keresni az alkalmat. És ha tetszel neki fogja is :)

2017. ápr. 3. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nos én a Tinder app-ot vagy az Anotalk-ot ajánlanám,de ha valakinek van kedve akkor rám is írhat XD, 18/F
2017. ápr. 3. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálam :) :P
2017. ápr. 11. 09:52
 17/17 anonim ***** válasza:
persze, tinder meg anotalk :D az előbbin csak megdugni akarnak, a másikon meg 10ből 9 ember csak azért van fenn, hogy trollkodjon.
2017. ápr. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!