Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti egyáltalán szóba állnátok egy ilyen sráccal?
??? emiatt miert ne adnank eselyt?
persze h van eselyed..nyugiii :')
Csak a WoW ment régen jól, de azt otthagytam, mert a Pandaria óta teljesen elcseszték. Anno még a Burning Crusade egyik instája során ismertem meg az első barátnőm, de később elhagyott egy profi Starcraft 2 játékosért. :'(
Igazából co-op és single módokban szoktam jól tolni, de néha ott is előfordul, hogy le kell vennem easy-re. Sajna a casual réteg csak CoD-dal és AC-vel játszik, akikkel meg egy érdeklődési körünk van, azok fél óra alatt porig aláznak, kiröhögnek, aztán tiltanak mind Steamen, mind TS-en.
Tessék, itt vagyok kocka lányként:
Személy szerint utálom a lolt és a heartstonet. Én mindig az ilyen COD féle játékokban voltam jó, de mostmár csak Paladinsozok. És bár hiába vagyok benne a témában, én annyira leszarnám, hogy neked megy-e, vagy sem. Annyi más érték lehet egy emberben, nem csak a kockaság van :)
Meg figyelj, ha kocka csajod lesz, akkor majd figyeled, ahogy játszik, meg viszel neki inni/enni :D
Az én barátom is rémes játékos, de olyan hűségesen figyeli ahogy játszok, meg adja az erőt, hogy percről percre egyre jobban szeretem :D főleg, mikor segít nagy csatázás közben szívószállal inni😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!