Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya lennék?
Figyelt kérdés
Van mikor itt gyakorikérdéseken rámtalál egy-egy fiú és elkezdünk beszélgetni.Egy kis idő után nem is írnak.Van hogy meglátják a képem és alig ír vissza meg nem úgy ír vissza mielőtt látta volna a képem.Úgy érzem nem akar engem senki.2017. márc. 27. 16:13
12/24 anonim válasza:
Ide is jöhet a kép, ha kell egy őszinte vélemény. :)
16F
14/24 anonim válasza:
Szerintem sem a külső számít. Engem is nagyon jóképűnek, helyesnek tartanak, és sokan meglepődtek, amikor a jelenlegi barátnőmmel láttak meg elsőnek. Őt is csúnyácskának tartják, de ahogy mondtam nekik is, nem a külső számít. Ő a leggyönyörűbb lány számomra a földön, és nagyon-nagyon szeretem már fél éve.:)
19 F
17/24 anonim válasza:
Lehet hogy nem lanyok velemenyere vagy kivancsi de en pl kivancsi vagyok rad szoval 15/L küldheted😏
18/24 anonim válasza:
24 F küldheted. válaszolni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!