Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen primitívek a mostani fiatalok?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, értelmes, vicces.
Úgy gondolom, hogy kezd kihalni a normális fiatal, és egyre több a páwa és a tinir.i.b.a.n.c.
Miért lettek ennyire felszínesek a fiatalok?
Milyen szülő/felnőtt lesz ezekből?
Minden az ölükbe hullik, a szüleiket semmibe veszik és a munkát hírből sem ismerik.
Szeretnék találni valakit aki szeret és én viszont szerethetem, de úgy érzem, hogy erre nem sok esélyem lesz, ha a felhozatalt tekintjük.
És akinek nem inge, ne vegye magára, tudom hogy vannak még normális emberek, csak hol?
2017. márc. 25. 17:52
11/17 anonim válasza:
Én is így gondolom
14/F
Ha gondolod írhatsz
12/17 anonim válasza:
Bírom, hogy milyen sok 14 éves értelmiségi lett itt hirtelen, de egy komoly beszélgetés közepén a kapa kiesik a szátokból.
13/17 anonim válasza:
Hogy hol van normális ember?Itt vagyok koromnál intelligensebb bővebb szókincsű:D
14/17 anonim válasza:
Szerintem azért, mert sokat nézik a tv-t. Aki reggeltől estig a tv előtt ül az egy idióta lesz.
16/17 KJUsul válasza:
Finomítok: aki a TV-ben állandóan a valóshágshowkat bámulja és neten szinte csak a facen lóg egész nap, az retardált hímr*ngyó vagy bugyuta r*b*nc lesz.
17/17 anonim válasza:
Azért, mert te is egy átlagos RTM fan vagy. 16/páwamégénsemtudtameztmagamrólmostboldogazéletemegy14évescs**ritől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!