Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne csajozni? 18/f.
Figyelt kérdés
Alapvetően normális srác vagyok mindenkivel,külsőmmel sincs gond,sokszor meg is dícsérnek hogy milyen helyes gyerek vagyok.A problémám az lenne,hogy nem tudom hogy kéne kezdeményezni egy lánynál,hogy ne tűnjek egy béna idiótának.Illetve nem nagyon ismerek semmilyen praktikát,hogy mit hogyan kéne.Valami tanács amit kipróbálhatnék mondjuk egy szórakozóhelyen?Válaszokat előre is köszönöm2017. márc. 20. 21:24
1/3 A kérdező kommentje:
Hozzáfűzném,hogy elég görcsösen szoktam kezelni ezeket a dolgokat.
2017. márc. 20. 21:25
2/3 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is, nehezen nyílok meg és nem vagyok nagy dumás, kivéve ha már jobban megismerem az illetőt.
Így a helyzetemből kiindulva sosem mentem csak úgy oda, hogy iszol-e valamit, mindig a helyzet hozta ezeket, és akkor jól is alakultak a dolgok :D szórakozóhelyen a tánc a legegyszerűbb, ha bejössz a csajnak úgy is igent mond, vagy hívd meg egy italra, vagy csak simán kezdj el beszélgetni vele. Neten más a helyzet, ez a másik féltől is függ mennyire nyitott, mert ha nem, akkor írhatsz bármit, ha előítéletes nem fogsz sokra jutni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik egy lány de mondjuk nem ismered személyesen(vagy sehogy) akkor is menj oda hozzá amikor egyedül látod vagy ha bátortalanabb vagy írj neki. Minden lány értékeli ha valaki kezdeményezik nála. Akármilyen random hülyeséggel odamehetsz ,aztán megmondhatod hogy szimpatikus ,szívesen megismernéd. Nem olyan ördögtől való dolog ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!