Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
15lány-20 fiú
Vagy fordítva
2017. márc. 20. 19:42
1/13 anonim válasza:
Én azt mondom hogy sok még akkor is ha a lány "korához képest érett"(ez a szöveg áltában). Egy egyetemista/dolgozó fiú meg egy épp hogy 9.es lány teljesen más életszakaszban vannak.
2/13 anonim válasza:
Nem sok, ha megvan az összhang.
3/13 anonim válasza:
sajat tapasztatbol mondom, sok :(
4/13 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom: nem ezen fog múlni, hogy jó lesz-e a kapcsolat. Nálunk nem sok. :)
5/13 anonim válasza:
Ha tartós kapcsolatot akarsz, akkor eléggé. :/
6/13 anonim válasza:
Szerintem is sok. 20 éves ember már dolgozik vagy egyetemre jár. 16 éves lány pedig másodikos. Nem nőtt fel a lány hozzá.
8/13 anonim válasza:
Idősebb emberek azért keresik fiatalabbak társaságát kapcsolat szempontjából, mert a saját korosztályukban nem tudnak labdába rúgni, nem kellenek senkinek sem mert nincsenek meg a kellő kvalitásaik egy normális kapcsolathoz. Könnyű továbbá kontrollálni a fiatalokat, mert semmi tapasztalatuk és még nincs öntudatuk. Elhisznek mindent egy idősebbnek.
Nincs kedvem regényt írni, de a lényeg az az, hogy nem az 5 év korkülönbség sok, hanem egy 20 éves fiúnak semmi keresnivalója nincs 15 éves lány mellett.
Mondom ezt úgy, hogy én is tini lányként ezt csináltam és visszanézve mind életképtelen barom volt, pedig akkor mennyire pozitívan láttam őket.
9/13 anonim válasza:
#8 én is jártam idősebb fiúval. Nagyon sok barátom volt mielőtt elkezdtünk járni de azt kezdtem észre venni hogy a fiú mindig manipulált hogy jajj ne menj el a barátaival meg azt sugallta belém hogy csak egy kis gyerek vagyok mert hogy kis gyerekekkel lógok. Soha sem akarta megismerni a barátaimat. Szerintem ez nagyon általános az idősebb fiú-fiatal lány állásban mert nagyon sok ismerősömnél tapasztaltam ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!