Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 év korkülönbség nagyon sok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év korkülönbség nagyon sok? 14/L 18/f

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Alapjáraton nem. De egy 18 éves hidd el, nem arra vágyik, hogy ölelgesd meg puszilgasd. Ha szeretnél hetente szexelni akkor hajrá, ha nem akkor hagyd.

15F

2016. dec. 22. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:

#1 te aztan tudod mire vagyik egy 18 eves 15 evesen xd a bolcs xd

Ki milyen ez igy van van aki beeri annyival hogy csok meg oleles de van aki nem van aki turelmesen var van aki nem nem minden fiu ugyan olyan

Pl en negcafolom az elso valaszolot mert en hosszu ideig beerem annyival hogx oleles meg csok ha ez kell egy mukodo kapcsolathoz akkor ez kell

18/f

2016. dec. 22. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Igen. A 14 eves meg kislany, a 18 eves meg mar felnott ferfi.
2016. dec. 22. 10:50
 4/9 anonim válasza:

Nem minden fiu olyan h minden heten dugni akar èn baratom se teper le

kivarja amig en is akarom egy szoval turelmes

ő19

en 16

2016. dec. 22. 10:53
 5/9 anonim válasza:

Ha szeretitek egymást hajrá, de ne egy hét után add oda magad neki, várasd egy kicsit hogy kiderüljön tényleg szeret.

Kérdésedre válaszolva nem sok szerintem, én nemsokára 17 vagyok, az én barátom jóval idősebb tőlem, és jól megvagyunk. :)

2016. dec. 22. 10:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokan már szeretkezni szeretnének, de ha igazán szeretnek valakit akkor, kivárják. A barátommal 15 évesen jöttem össze ő 17 volt, mostmár 18 én meg 16. Oké hogy mi szeretkezünk, de nekünk is kellett egy év és kivárta :) Szerintem nem sok.
2016. dec. 22. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
egy 18 éves mióta érett férfi? :D egy tini még..
2016. dec. 22. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyerek mindkettő, mehet az ungabunga.
2016. dec. 22. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebben a korban igen, te még kislány vagy, ő meg majdnem férfi... testileg legalábbis, természetes szexuális igényekkel és szükségletekkel, amit te 14 évesen nem tudsz neki megadni.
2016. dec. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!