Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a korkülönbség szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a korkülönbség szerintetek nagyon sok? Megszólnának érte?

Figyelt kérdés

én 14 éves vagyok, és a fiú 21 :)

nem jövök most azzal a szöveggel hogy én érettebb vagyok mint a korosztályom meg ilyenek, de nagyon jól kijövünk a sráccal, és már egy éves ismerjük egymást, mindent tudunk már egymásról :) tőle egyébként mindig elkérik a személyit

ő szeret engem, de úgy érzem nem merné felvállalni a körkülönbséget, holott szerintem ez rendben van, mert nem a kor számít :)

2016. szept. 17. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

Nem a kor szamit igen 20 felett

Csak ugy mondom ha mondjuk szex lenne azert megbuntettik

2016. szept. 17. 11:42
 2/9 anonim válasza:
Bocsi h megbantalak de sztem fiatal vagy hozza.. Most azért erzed ezt mert sok mindent megtudsz vele beszelni mert öregebb na meg tud mar pár dolgot a csajokrol..
2016. szept. 17. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:
14 alatt büntetnék meg, előbb nézz utána :)
2016. szept. 17. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha a srac 18 alatt van nem ha 18 felett
2016. szept. 17. 11:49
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor sem..mondom, hogy nézz már utána..de nem szexkapcsolatról van szó egyébként sem
2016. szept. 17. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező jól tudja,ha 14 fölött van a lány,akkor akár egy 60 évessel is csinálhatja. (drága magyar honatyáink örvényei....)

Szerintem:A srác fiatal csajjal is megpróbálná milyen,és te kapóra jössz.

19 éves srác vagyok,én nekem is van néhány piszkos fantáziám egy két 8.-9. osztályos csajjal

Csak én nekem nem lenne pofám ehhez.

Találkoztam már nem egy lelkileg sérült lánnyal aki hasonlóan indított.

15 évesen lett egy kis melle,mellé egy szép arca ,és ki is fogott vele egy 20+os srácot.

Aztán 18 éves korára lelki sérült,depressziós,anorexiás,kiégett tagja lett a női nemnek.

2016. szept. 17. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
*törvényei
2016. szept. 17. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok ri banc, nem cigizek, nem iszom, nem járok bulizni, nem keresem a szexet :) tényleg olyan mintha 17 éves lenne a srác, és ő nem az a csajozó gép, mert tudom, hogy van rengeteg ilyen aki kihasználja a fiatalabbat, el is utasítottam már párat..de ő vele már régóta beszélek és beleszerettem, ahogy ő is nagyon kedvel engem
2016. szept. 17. 14:27
 9/9 anonim válasza:
Szerintem is sok, egyetértek a többiekkel. És lehet, hogy te nem így gondolod, de véleményt kézdeztél, és itt többen nem veled értünk egyet. (És kíváncsi vagyok, anyukád mit szól/szólna hozzá). Azért egy 21 éves fiú élete, szükségletei teljesen mások, mint egy 14 éves kislányé. Tudom, hogy nem vagy már kicsi, és érdekelnek a fiúk, de jobban járnál egy korodbeli fiúval. Szerintem. Ne siess felnőttként élni ennyire, lesz még arra idő, inkább egy hasonló érdeklődésű, és tapasztalattal rendelkező fiúval kezdd el a pasizást. Az majd 20 év fölött lesz, mikor nem annyira számít a kor, de 7 év ott is lehet túl sok (pl ha 20 éves lány még fiatal, élne, míg egy 27 éves férfi már esetleg nősülni akarhat...)
2016. szept. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!