Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a korkülönbség szerintetek nagyon sok? Megszólnának érte?
én 14 éves vagyok, és a fiú 21 :)
nem jövök most azzal a szöveggel hogy én érettebb vagyok mint a korosztályom meg ilyenek, de nagyon jól kijövünk a sráccal, és már egy éves ismerjük egymást, mindent tudunk már egymásról :) tőle egyébként mindig elkérik a személyit
ő szeret engem, de úgy érzem nem merné felvállalni a körkülönbséget, holott szerintem ez rendben van, mert nem a kor számít :)
Nem a kor szamit igen 20 felett
Csak ugy mondom ha mondjuk szex lenne azert megbuntettik
Kérdező jól tudja,ha 14 fölött van a lány,akkor akár egy 60 évessel is csinálhatja. (drága magyar honatyáink örvényei....)
Szerintem:A srác fiatal csajjal is megpróbálná milyen,és te kapóra jössz.
19 éves srác vagyok,én nekem is van néhány piszkos fantáziám egy két 8.-9. osztályos csajjal
Csak én nekem nem lenne pofám ehhez.
Találkoztam már nem egy lelkileg sérült lánnyal aki hasonlóan indított.
15 évesen lett egy kis melle,mellé egy szép arca ,és ki is fogott vele egy 20+os srácot.
Aztán 18 éves korára lelki sérült,depressziós,anorexiás,kiégett tagja lett a női nemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!