Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az a korkülönbség ami még elfogadható? 17/L
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 22:22
1/12 anonim válasza:
2-3 év ilyen korban, nagyon nagyon talán a 4 de az tényleg csak különleges helyzetekben. 15/f
2/12 anonim válasza:
10 év számomra, de mások kapcsolatában ugyanúgy elfogadhatónak tartom akár a 20-30 évet is, ez a 10 év csak az én mércém.
És persze lefelé 2 év, ott kicsit azért sok lenne a 10 :D
18L
3/12 anonim válasza:
Igazából ez kortól függ, mármint pl 10 év egy 10 és 20 éves ember között sok, de 50 és 60 éves között nem
de egyetértek az elsővel, ilyen korban 2-3-4 év
4/12 A kérdező kommentje:
Lefelé a 10 év érdekes lenne :D #pedo
2016. júl. 30. 22:27
5/12 anonim válasza:
Lefele 2 felfele max 10.
Mármint hozzád képest.
6/12 A kérdező kommentje:
Lefelé nem mennék szerintem, felfelé pedig 5 év csak kiváncsi voltam más véleményére is
2016. júl. 30. 22:33
10/12 anonim válasza:
Szerintem 17 évesnél max. 4 év.De ez soo mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!