Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Jelenleg 9. osztályos vagyok. Az évfolyamból tetszik egy lány. Eddig nem beszéltünk még, legalább is ez mondható annak, hogy beszéltünk... Haverommal dumáltunk és egy barátnőjével odajöttek hozzánk, de nagyon nem történt semmi, csak nevettek azon, amit meséltem havernak. A másik eset egy Facebook messenger csoportban történt, amikor írtam havernak és a lány válaszolt helyette, de nem tudtam lekoptatni és inkább hagytam a dolgot és inkább felhívtam haverom. Év eleje óta csak jobban megtetszett, de nem tudom mit kéne mondani, ha odamegyek hozzá. Ha nem nem érdekelne, hogy elutasíthat, akkor odamennék, de ő az egyetlen olyan lány eddig akire azt mondom, hogy nagyon tetszik és kell is. Arra gondoltam, hogy odamegyek és megkérdezem van-e kedve találkozni valamikor. Szerintetek ez mennyire jó ötlet? Vagy tudtok valami más módot arra, hogy elhivjam?2017. márc. 18. 12:56
1/8 anonim válasza:
Teljesen jó ötlet,a talira hívás! :)
19/L
2/8 anonim válasza:
Először csak próbálj vele ismerkedni, beszélgetni, dicsérd mindig valamiért, lájkold a fényképét, próbálj hozzácsapódni suli után, együtt ballagni egy darabig, igy lassan természetes lesz a randi is :)
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen fölösleges lenne húzni a dolgot azzal, hogy bekerülök friendzoneba utána valahogy kivergődjek belőle. Mellesleg Facebookon nem az ismerősöm.
2017. márc. 18. 13:29
4/8 anonim válasza:
Ja, de ha egyből randira hívod, akkor a pillanatnyi szimpátia alapján fog dönteni. Ez lehet elég, de lehet, hogy kevés.
Ha meg megismerkedsz vele egy bizonyos szintig, akkor lehet sokkal szimpatikusabb leszel neki, több közös témátok lesz ill. te is kapsz róla egy képet.
5/8 anonim válasza:
Hogyan hívjam el egy randira?-Eljössz egy randira?? Ilyen egyszerű
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, idáig szerintem mindenki eljutott. Látszik, hogy el se olvastad a szöveget. A másik lehetőséget inkább le sem írom.
2017. márc. 18. 14:42
7/8 anonim válasza:
Lehet félsz az elutasítástól, de ha ebben kapaszkodsz elfogtok egymás mellett menni és azt veszed észre, hogy egy másik srác fogja, majd a kezét, mert esélyt se adtál magadnak azzal, hogy merj neki szólni ez ügyben. Szóval markolj rá a golyókra és menj oda valami szöveggel, hogy segíthetne valami tantárgyban vagy hasonló, mert hallottad ő mekkora zseni benne...vagy valami hasonló sulis ürügy. Aztán, majd korrepetáljátok egymást szépen oda meg vissza.
8/8 anonim válasza:
Szia! Minimálisan ismerkedj meg vele hogy lásd tényleg olyan-e amilyennek te látod.Utána finoman kezdj el utalni aztán jöhet a döntő kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!