Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves normális lányként miért nem találok fiút?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 13:48
11/15 anonim válasza:
Azért nem találsz mert 15 azaz TIZENÖT éves vagy. Ha csak nem vagy apakomplexusos akkor egy darabig nem fogsz találni NORMÁLIS fiút. Ebben a korban mind hülye, mind inni akar, baromságokat csinálni, és nőről nőre mászni.
Ha normálisat akarsz várd ki a kort hozzá, vagy fogadd el, hogy egyenlőre nem találsz komoly szándékút, és hidd el akkor nem leszel elkeseredett.
Gondolj csak bele van aki még 25 évesen sem talált magához valót ...
12/15 anonim válasza:
Ne parázz, van még erre 30 éwed! Ha 45 évesen is ugyanez lesz a bajod, akkor majd igazán bajban leszel,(!) s akkor már ne is remélj semmit! De csak akkor!
13/15 anonim válasza:
"Igazatok van. :) csak manapság már más az "érték"..."
Honnan tudnád, hogy mi az "érték", ha még a saját tanácstalanságodra is itt vársz választ?
14/15 anonim válasza:
Itt vagyok ên én is 15 éves vagyok ên meg nem találok csajt
Ha érdekel irjá rám
15/15 anonim válasza:
Szeretnél velem ismerkedni? 15/fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!