Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves normális lányként miért nem találok fiút?
megnyugtatlak, hogy én 18 évesen nem találok pasit, sőt még egy pasi sem nézett úgy rám, max úgy hogy " Jézus isten, mi ez a sátánfatyj. O.O""" "
Pasizás helyett inkább csinálj jobbat. A pasiktól 100szor jobb dolog is létezik. Például, a kedves barátok amik nekem ugyan nincsenek, de neked lehetnek mert normális vagy. Szóval, ha normális vagy és vannak barátaid, akkor valószínűleg, 100% hogy lesz pasid.
Úgy hogy nyugi, nem késtél el semmiről.
18/l
bakker cicaszörny :D
egyébként kérdező, tényleg nagyon ráérsz még. tudom, dübörögnek a hormonok, de ne feszülj rá erre :) csak lazulj el s majd jön ha jönnie kell.
a lányok mindig barátot akartak a te korodban, ez nem változott semmit :)
nekem pl még réges-régen, első barátnőm 18-19 éves koráig egyedül volt - idősebb volt nálam - s persze szűz is. ez azonban nem tántorította el attól, hogy később megcsaljon, szóval az értékek... ebbe kár is belemenni :D
3as...:D te hülye vagy..
Amúgy kevés az infó, mert általában az összes ember "normálisnak"vallja magát..:D
Ne a srácokon legyél kiakadva, mert mostani 15-18 éves srácok generációjának nagyrésze kuka..:)
20F
Próbálkozz idősebbel. Itt vagyok :D
26F
"Are You Scorpio nevű felhasználó válasza:
mert nem sz opsz mint kisangyal :-)"
nem értem az ilyen embereket... szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!