Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pigmenthiányos vagyok és még másfél évig fogszabályzót kell hordanom így kicsit visszahúzódó lettem.

Szeretek beszélgetni, átlagosan nézek ki, ismerőseim szerint helyes arcom van.

14/l

2017. márc. 12. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
egyik sem gond, a fogszabályzó sem meg a másik sem, viszont túlságosan fiatal vagy még aféle ismerkedéshez, de ha annyira akarsz barátot, akkor suli? Sporttársad nem tetszik, már ha sportolsz? valamilyen szakkörön?
2017. márc. 12. 20:59
 2/5 Firedoom ***** válasza:
A lolik akkor is jok xD amugy meg: egyik sem lenne zavaro szerintem. Fogszabalyzo ugyis le lesz veve, a pigment hiany meg nem problema
2017. márc. 12. 21:24
 3/5 anonim válasza:
hova valósi vagy? esetleg ird meg a neved üzibe
2017. márc. 12. 22:31
 4/5 anonim válasza:

Például itt tudod felvenni a kapcsolatot a többi vitiligossal:

Vitiligo betegek és a betegek hozzátartozóinak országos, NON-PROFIT önsegítő közössége:

VITILIGO HUNGARY website és VITILIGO HUNGARY KÖZÖSSÉG Facebook csoport.

[link]

[link]

2017. márc. 13. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Kikkel?

Pasit vagy barátnőt szeretnél? :)

Szívesen barátkoznék veled, egyik sem gond.

2017. márc. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!