Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni? 14/l
Figyelt kérdés
Otthonülős típus vagyok, teljesen átlagosan nézek ki, szeretek beszélgetni, de új társaságban kicsit visszahúzódó vagyok.
Ha lehetséges, csak értelmes válaszokat várok.
Köszi:)
2017. márc. 5. 11:44
1/6 anonim válasza:
Ez az oldal például remek lehetőséget nyújt. Csak válogasd meg, kikkel tartod a kapcsolatot. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok budapesti, de viszonylag közel lakom hozzá. De a szüleim nem engednek el sehova egyedül, velük meg nem szeretnék menni.
2017. márc. 5. 11:53
4/6 anonim válasza:
Sejtettem, hogy nem mehetsz még sehova, ezért ajánlottam az internetet.
5/6 anonim válasza:
Egyenlőre maradj az iskolánál, esetleg a neten. Pár év múlva majd ha járhatsz helyekre, ott lesz bőven lehetőség. :)
6/6 anonim válasza:
Ha szeretnéd, velem beszélgethetsz! :) 14/f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!