Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány meglát, miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány meglát, miért kapja el hirtelen a fejét?

Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki és zavarban van.

Ha neked is tetszik esetleg több is lehetne a dologból;)

Egyszer menj oda hozzá és beszélgess veke egy kicsit.

2017. márc. 11. 23:45
 2/10 A kérdező kommentje:

könnyű ezt mondani, miről beszélgessek vele

csak látásból ismerem

2017. márc. 11. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszthetsz semmit.

Én huszonévesen mindig kutyagoltam a munkába, és egy csaj mindig nézett a buszmagállóból, ahol várta a buszt. Ö mondjuk nem kapta el a fejét.

Egyszer odamentem, hogy van-e kedve délután meginni valamit.

Igaz kosarat kaptam, "van haverom" Volt az indok. Elötte paráztam hogy mi lesz ha elküld. Utána az volt az volt az érzésem, hogy a kosár sokkal jobb, mint még hónapokig szenvedni azzal, hogy "vajon mi lenne ha", és így nem is kell töketlen fajankónak éreznem magam.

A továbbiakban még 1-2 hónapig köszöntünk egymásnak, aztán én elköltöztem.

Utólag, szeirntem csak nem kapott szikrát, mert ha van valaki, azt nem "haverom"-nak hívjuk. Lehet hogy még az elsö ilyen után Sem kell feladni, de tudni kell hol a határ. :)

2017. márc. 11. 23:59
 4/10 A kérdező kommentje:

igen ez nem koptatás volt, hanem SHIT-teszt

ha nem hátrálsz meg, hanem kidumálod magad, kifigurázod a csajt, akkor tuti siker

csak hát könnyű mondani

2017. márc. 12. 00:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez annak a jele hogy tetszel neki csak félénk.

Neked is tetszik? Ha igen beszélgess vele akár facebookon is ha ismerősök vagytok. Bármilyen témát feldobhatsz neki, örülni fog mert amit irtál kiderűlt hogy te sem vagy közömbös neki!

Szurkolok!! :)

2017. márc. 12. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert zavarban van, ha ránézel. Ez egyfajta kimutatás, hogy tetszel neki. 15/l :)
2017. márc. 12. 13:27
 7/10 anonim válasza:
She like you ;) menj oda beszélgess vele :)
2017. márc. 12. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző *likes...

Bocsi, de ez nagyon szúrta a szememet :D

Amúgy a kérdésre válaszolva, magamból kiindulva tuti tetszesz neki, egyszer kacsints rá és ha elpirul, nyert ügyed van.

2017. márc. 12. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés csak az, hogy ez fordítva is igaz-e. Tehát ha a fiú kapja el a fejét/tekintetét, akkor abba is ez magyarázható?😃
2017. márc. 14. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Keresd meg face-n és jelöld be. Ha ez megvan akkor várj 1-2 napot, majd írj rá valami sulis dologgal, hogy "bocsi a zavarásért, az osztályfőnöködnek nem tudod mikor van fogadóórája?".... ha válaszol vagy azt mondja nem tudja mond neki hogy "köszike a választ lógok neked egy sütivel/ fagyival/ csokival/ kávéval. Mikor kéred?" És megvan a randi ;)
2017. márc. 15. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!