Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány meglát, miért kapja el hirtelen a fejét?
Tetszel neki és zavarban van.
Ha neked is tetszik esetleg több is lehetne a dologból;)
Egyszer menj oda hozzá és beszélgess veke egy kicsit.
könnyű ezt mondani, miről beszélgessek vele
csak látásból ismerem
Nem veszthetsz semmit.
Én huszonévesen mindig kutyagoltam a munkába, és egy csaj mindig nézett a buszmagállóból, ahol várta a buszt. Ö mondjuk nem kapta el a fejét.
Egyszer odamentem, hogy van-e kedve délután meginni valamit.
Igaz kosarat kaptam, "van haverom" Volt az indok. Elötte paráztam hogy mi lesz ha elküld. Utána az volt az volt az érzésem, hogy a kosár sokkal jobb, mint még hónapokig szenvedni azzal, hogy "vajon mi lenne ha", és így nem is kell töketlen fajankónak éreznem magam.
A továbbiakban még 1-2 hónapig köszöntünk egymásnak, aztán én elköltöztem.
Utólag, szeirntem csak nem kapott szikrát, mert ha van valaki, azt nem "haverom"-nak hívjuk. Lehet hogy még az elsö ilyen után Sem kell feladni, de tudni kell hol a határ. :)
igen ez nem koptatás volt, hanem SHIT-teszt
ha nem hátrálsz meg, hanem kidumálod magad, kifigurázod a csajt, akkor tuti siker
csak hát könnyű mondani
Ez annak a jele hogy tetszel neki csak félénk.
Neked is tetszik? Ha igen beszélgess vele akár facebookon is ha ismerősök vagytok. Bármilyen témát feldobhatsz neki, örülni fog mert amit irtál kiderűlt hogy te sem vagy közömbös neki!
Szurkolok!! :)
Előző *likes...
Bocsi, de ez nagyon szúrta a szememet :D
Amúgy a kérdésre válaszolva, magamból kiindulva tuti tetszesz neki, egyszer kacsints rá és ha elpirul, nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!