Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi rá az esély?

Figyelt kérdés

Ma(03.07.) reggel metróval utaztam és felszált varoskapunál egy csaj aki nagyon bejött(első látásra) viszont nem ismertem igy nem szólítottam le vagy csak simán addig húztam az időt ameddig végül leszált...

Mekkora az esély arra hogy megint lesz lehetőségem (most láttam először/másodszor) beszélni vele

2017. márc. 7. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, ezt csak akkor tudod meg, ha párszor legalább megpróbálsz ugyanakkor menni (vagy picit később, picit előbb, hátha)

De ki is írhatod a Pesten láttalak Facebook-csoportba.

2017. márc. 7. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen facebook csoportokat csak azért működtetik, hogy oltogassák egymást az emberek (annak ellenére, hogy a saját oldaluk szabályzata tiltja ezt). Úgyhogy én nem ajánlom ezeket a facebook csoportokat. Legegyszerűbb, ha odamész egyből ahhoz, aki tetszik és beszélgetsz vele.
2017. márc. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!