Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lessz így barátnőm?
Figyelt kérdés
18 Èves vagyok ès mèg nem volt soha barátnőm. Sose próbálkoztam mert fèlek hogy visszautasítanak.
Most jelenleg nem tetszik senki se a suliból se azonkívűl.
De ha megtetszik egy lány mit mondjak neki? Nem tudom miről beszèlgetni már egy jó pár ève hogy nem kezdemènyezek senkivel, nincsen tèmám. Lehet èletem vègèig egyedül fogok èlni a világban. Mit lehet ez ellen tenni?
Tudtok tanácsot adni hogy hogyan szólitsak meg egy lányt?
2017. márc. 6. 22:20
1/4 anonim válasza:
Lesz, 1 sz-szel, ha ezen a töketlen hozzáálláson változtatsz. Csak van témád, gondolataid, érdeklődési köröd. Na ennyi. Ha van bennetek közös, jön a téma magától. Nem kell a nőktől beszarni, ugyanúgy emberek.
3/4 Szitka10 válasza:
Ömmm keress egy olyan lányt akivel van közös témátok. Mondjuk valamelyik lány ismerösöd hasonló. Viszont ha ezt igy folytatod az azt foglya eredményezni hogy macskás bácsi leszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!