Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy lányt úgy elhívni pizzára, hogy még sose beszéltünk de a lépcsön utolérem és mondom hogy arra gondoltam hogy megehetnénl valamikor rgy pizzát?
Ha tetszel kicsit is neki akkor vagy azt mondja beszéljétek meg később vagy csak simán bele megy.
Szerintem egész elfogadható amit írtál főleg ha humort viszel bele.
Akármennyire hangzik hülyén de tényleg csak az első lépés a nehéz.Jelen esetben az hogy hozzá szólj.Utána menni fog.Vagy ha nem is fog menni garantáltan könnyebb lesz az első lépésnél mert majd leesik hogy a lány is egy ember és nem egy szuper galaktikus hős csak azért mert tetszik.Félre ne érts egyáltalán nem bántásként szántam csak mint tudjuk máshogy tekintünk arra aki bejön.
Szerintem nem gáz, elég spontán, és lehet hogy csalódni fogsz benne, de lehet hogy nem.
Wow, ez volt ám a logika! Szerintem erre amúgy te is rájöttél, vagy csak megerősítést szeretnél hogy jól csináltad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!