Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz egy lányt úgy elhívni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy lányt úgy elhívni pizzára, hogy még sose beszéltünk de a lépcsön utolérem és mondom hogy arra gondoltam hogy megehetnénl valamikor rgy pizzát?

Figyelt kérdés
A kivitelezés szellemesebb lenne valamivel
2017. jan. 26. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát gáznak nem gáz csak elég rámenős...nem tudhatod hogy fog reagálni....először inkább ismerd ki aztán mehettek pizzázni
2017. jan. 26. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel kicsit is neki akkor vagy azt mondja beszéljétek meg később vagy csak simán bele megy.

Szerintem egész elfogadható amit írtál főleg ha humort viszel bele.

Akármennyire hangzik hülyén de tényleg csak az első lépés a nehéz.Jelen esetben az hogy hozzá szólj.Utána menni fog.Vagy ha nem is fog menni garantáltan könnyebb lesz az első lépésnél mert majd leesik hogy a lány is egy ember és nem egy szuper galaktikus hős csak azért mert tetszik.Félre ne érts egyáltalán nem bántásként szántam csak mint tudjuk máshogy tekintünk arra aki bejön.

2017. jan. 26. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, elég spontán, és lehet hogy csalódni fogsz benne, de lehet hogy nem.

Wow, ez volt ám a logika! Szerintem erre amúgy te is rájöttél, vagy csak megerősítést szeretnél hogy jól csináltad? :D

2017. jan. 26. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Fura egy vadidegenhez így odaállítani :'D, de bejöhet:o
2017. jan. 26. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha bejossz akkor en elmenek mert imadom a pizzat.. 😂
2017. jan. 26. 17:16
 6/8 anonim válasza:
Nekem ez tökre bejönne :D Persze, attól is függ, hogy ki vagy, mert ha pl a suli egyik legbalhésabb, legdurvább gyereke, akkor valszeg nem mennék vele, de ha egy jófej srácnak tűnnél, akkor akár igent is mondanék :D Szóval hajrá!
2017. jan. 26. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz :)
2017. jan. 26. 20:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat 🙋
2017. jan. 27. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!