Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném megismerni, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megismerni, de nem tudom, hogy mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Közösségi szolgálaton dolgozom egy állat menhelynél, és csütörtökön találkoztam 1 csinos csajszival meg a barátnőjével. Kiderült nekem pár elkapott mondatból a beszélgetésük folyamán, hogy osztálytársamnak a barátnője. (Mármint a kiszemeltem barátnője)

Első találkozáskor pár szemezés megvolt, illetve rögtön másnap ő maga köszönt rám.

A lényeg itt az lenne, hogy megtaláltam őt facebookon, be is tudnám őt jelölni, de van 2 bökkenő.

1: hogy én nagyon nem vagyok otthon a neten ismerkedésben, mondhatni, szarul ismerkedek chaten.

2: én amolyan "régimódi" srác vagyok, aki szeret 4 szem közt megismerkedni.

Az egésznek a tetejébe jön az, hogy nem tudom, hogy jövőhéten is fog-e jönni közösségire, ámbár nagyon tetszik nekem. Van esetleg bármi tanácsotok?

2017. márc. 5. 12:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Írjál rá, hogy nincs-e kedve ismerkedni egy vacsora közben.
2017. márc. 5. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!