Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holt tudnék introvertált, visszahúzódóbb, magányos lányokat megismerni?
Figyelt kérdés
A "való" életben elég kevéssel hozott össze a sors (eddig).2016. aug. 5. 21:42
1/11 anonim válasza:
Mivel ezek a lányok nem járnak nagyon társaságba/el otthonról. Jobban érzik magukat egyedül ...
3/11 anonim válasza:
Például versenyeken nagyobb arányban megtalálhatóak, mint mondjuk az iskolában. Vagy interneten, de nem tudom, hogy neked ez megfelel-e.
4/11 anonim válasza:
Igaza van az #1-nek. Nem nagyon szeretünk társaságba járni, ezért nem feltétlenül találkozhatsz velünk ismerkedős helyeken. Bár én pont az enyhébb fajta introvertáltak közé tartozom, mert 1-2 havonta szoktam koncertekre járni. Most is megyek a Szigetre, mert nyertem egy belépőt.
5/11 anonim válasza:
Én néha lemegyek a könyvtárba, és a vonatállomásra. Nem azért, hogy kiugráljak a mozgó járművek elé... csak ott tudok egy jót olvasni. Nem vagyok fura...
6/11 anonim válasza:
Itt, szia :D
- egy introvertált lány -
7/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. De miért akarsz ilyen lányokkal ismerkedni?:D
8/11 anonim válasza:
Én magányos nem vagyok, bocsi mindenkitől :c
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
#8: Nem tudom, vonzanak egyszerűen :D
2016. aug. 6. 11:21
10/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok tudtommal, de már nem tudom, kinél mit jelent az introvertált. Kifejezetten szeretem a magányos sétákat, és rendszeresen űzöm is a "sportot", illetve ha tehetném, hetente elmennék iszogatni egy, max. két közeli baráttal. Ennél több szociális igényem nem igazán van, szóval valóban csak elvétve láthat engem az ember fia.
Még magányosnak is magányos vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!