Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen típusú fiúkat szeretnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú fiúkat szeretnek a lányok?

Figyelt kérdés
Probáltam már vicces lenni komoly lenni aranyos és még nagyon sok mindent kiprobáltam. Sokszor mondok szepeket, udvarlok nekik, de mindig csak legjobb barátja leszek az adott lánynak vagy a lelki szemeteskukaja. Mit csinálok rosszul? Segitsetek :D

2017. márc. 2. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű: add önmagadat, fogadjanak el úgy ahogy vagy! Egyébként nekem nincs különessen ideálom, sokszor olyan típusú fiúk fognak meg, akik azelőtt soha. Az biztos, hogy az arrogáns, bunkó srácokat nem kedvelem.
2017. márc. 2. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit sem csinálsz rosszul. Én a saját nevemben nem beszélek, de ahogy már mondták, légy önmagad. Az a biztos. :)

De hogy érted, hogy a lányok lelki szemeteskukája vagy?

2017. márc. 3. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Mosolyogj, légy kedves, és add magadat:) ja és sztm nem kell általánosítanod, attól, hogy néhány lánynak nem voltál az esete (bocsi) attól még simán bejöhetsz másnak úgy ahogy vagy, nem kell azért annyira törnöd magad, hogy más legyél:) ráadásul ha komolyra fordulna a dolog valsz beleunnál, hogy szerepet játszol:) a humor mindenképp előny, ahogy a figyelmesség, őszinteség, kedvesség is:) és ha érezteted a lánnyal, hogy neked ő fontosabb a többi lánynál, mm hogy mindenkivel jófej vagy, de vele még jobban, az jó dolog:D vmi ilyesmi :D 18/L
2017. márc. 4. 23:26
 4/4 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én személy szerint ugyan ebbe a cipőbe járok.Hiába probálok kedves lenni vagy éppen viccesebb, kicsit komolyabb mindig "csak barát" téma van.De rájöttem, hogy nem jó ez a szerepváltakozás , legyél mindig önmagad és a kedvesség előnyösebb, mint a bunkóság ( bár a mai világba néhány lánynak ez jön be) 19/F

2017. márc. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!