Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt nem néz rám?

Figyelt kérdés
tetszik egy fiú, csak látásból ismerjük egymást. Régebben(kb 2 hónapja) mindig ott volt ahol én, a barátai is néztek, szemeztünk. De mostanában ha néha összetalálkozunk, akkor is mereven előre néz, azt veszem észre, hogy direkt nem akar rám nézni. ha nem tetszenek neki akkor nem erőlködne ennyire, hogy ne nézzen rám nem? Vagy most mi van? Teljesen összezavar :/
2017. márc. 2. 15:09
 1/5 A kérdező kommentje:
*tetszenék
2017. márc. 2. 15:09
 2/5 anonim válasza:
100%
lehet hogy zavarban van és nem mer rádnézni!
2017. márc. 2. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, de ilyenkor mindenkiben benne van az is, hogy nem is tetszettem/már nem tetszek neki :/ már csak év végéig lesz a suliban, sietnem kéne. Én is félénk vagyok, de elhatároztam még régebben, hogy rámosolygok,(tőlem még ez az elhatározás is nagy teljesítmény) de hogyan, ha nem néz rám? :(
2017. márc. 2. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont ez van velem is. Elég visszahúzódó a fiú, szóval nem tudom eldönteni, hogy fél rámnézni vagy csak nem érdeklem. Bár sajnos valószínűleg az utóbbi.
2017. márc. 2. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok. :D

És én sem tudom mit csináljak...

2017. márc. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!