Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Komolyan ezek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Komolyan ezek a csajok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Csomó srácnál (leginkább 20 év alattiak) azt veszem észre, hogy amit keresnek az a festett szőke, de minimum ombre haj, kaki (tudom, kheki, de lesz*rom) kabát, szaggatott gatya, és Adidas superstar, 3 kiló vakolat, cicás tusvonal, akkora szemöldök, hogy ölni lehetne vele. Természetesen nem gáz, ha a csaj rossz tanuló, hisz az a menő, ha bukik mindenből. Plusz előny, ha flegma, és mindenkinek vissza tud pofázni. Akkor most hogy is van ez?

(persze, tudom, hogy vannak kivételek, kinek nem inge...)

16L

2017. febr. 27. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6%

A lányok meg az ilyen fiúkra buknak.

Nekem nem jön be.

16/f

2017. febr. 27. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Nyet. 17/f

De ha az olyan srácoktól akarsz valamit, akik ezekre a lányokra buknak, akkor veled is gond van. Mert az értelmes, intelligens, rendes fiúk általában nem az általad leírt lányok közül választanak párt.

2017. febr. 27. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: Vannak ilyen lányok, amit a kérdés kifejtésben írtál? :O Én eddig csak a cuki lányokat vettem észre, de ha ilyenek is vannak, akkor... Én undorodnék egy ilyen csajtól! A lányok fura lények, de azért ennyire ne legyenek már... Sokan azt hiszik, hogy a smink szépít, pedig nem!!! Persze, ha jól megvan csinálva a lány sminkje, akkor szép, de én nem a vegyszerekre vagyok kíváncsi, hanem a lány természetes arcára...

18/F

2017. febr. 27. 23:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nincs így. Rengeteg a fiúbarátom, csak néhányuknak jönnek be a plázaszauruszok, komoly szándékaik nekik sincsenek velük. Legfeljebb szexre tartják őket, nem becsülik meg az ilyeneket, akikre gondolsz. Barátom is falra mászik a műribizliktől, exeim úgyszintén. Nem tudom honnan veszed, hogy ez kell a pasiknak. Az ezekhez hasonló páwáknak igen, de azok nem pasik, legalábbis az én szememben. :D Nagyon rossz helyen keresgélsz, ha ilyen tévhiteid vannak.

A másik oldal is benézett valamit, ha azt hiszik, hogy a lányoknak csak az öntelt páwák meg a gazdag, kigyúrt pasik kellenek.

Aki akar, tud magának társaságot találni, barátot/barátnőt ugyanúgy, de ehhez nem elég ülni és várni az ablakon berepülő sült hollókutyát. :D Kedvesnek és nyitottnak kell lenni, megpróbálni leküzdeni az előítéleteket. Van olyan barátnőm, akiről sokan külső alapján azt hinnék minden szabadidejét a plázákban tölti, pedig valójában egy intelligens, jólelkű csaj, aki szerette a volt barátait és nem fekszik le mindenkivel. Nekem is van pár cuccom, ami pont olyan, mint a tiniplázaszauruszoké. Engem a divat mindig hidegen hagyott, csak pár dolog akadt, ami tetszett, mert passzolt az egyéni stílusomhoz. :D Tehát valószínű, hogy vannak, akik rólam néha ugyanazt feltételezik első ránézés alapján, amit a korábban említett példányokról, pedig nagyon más az értékrendem, mint nekik. Próbáljuk félretenni az előítéleteket, ha sokszor nehéz is. Ha a környezetünk a gyűlölködést látja rajtunk, sokkal kevesebb eséllyel fog odajönni pl. egy új osztálytárs, kolléga vagy bárki barátkozni/ismerkedni.

18/l

2017. febr. 28. 00:28
 15/19 anonim válasza:
15 éves leszek és van fiú (egy évvel idősebb) aki már nagyon régóta tetszik kb egy éve. Van egy lány akit tök jó barátnőmnek tartottam aztán elhúzták más barátai khm rossz irányba. Szóval egy "menő" csaj lett belőle ombre haj stb. Ugye vele beszéltem meg anno ezeket a fius dolgokat. És most hogy ilyen kis ribi lett rámászik a fiúra aki nekem tetszik. A fiú meg nem veszi magát észre mert ugye egy menő lány meg minden. És nem értem hogy mi más egy olyan lány mint bennem mert ő tipikus tömeg lett én üeg maradtam a vállig érő sima szőke haj semmi vasalás meg hasonló nulla sminkkel sima pulcsi farmer bakancs/torna cipő lány... Ilyenkor mi a teendő??
2017. febr. 28. 08:52
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

Emberek! Az ilyen kérdéseknek mi értelme van ugyan?

Mindenkinek a saját dolgával kell törődnie. Megéri azt kidumálni hogy a Gézáéknak több pénzük van utazni, és konzerv cipőt vesznek fila helyett, és undorító párkapcsolatuk van, meg herefelvarrásuk?

Én ezeket ki tudom zárni.

Ti is ugyanúgy lehettek menők. És hallgathattok Panterát a haverokkal! És lehet barátnőtök/pasitok is! Meg cool corgitok! Coolgitok!

Ha nem mással foglalkoztok, hanem Garnier!

2017. febr. 28. 09:55
 17/19 Milics Péter válasza:
Tudod, az ilyenből elég sok van valószínüleg ezért látod így de pl. nekem nem nekem rendes és kedves lány a jó.
2017. febr. 28. 17:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én lány vagyok de az ilyen kis csajsziktól megkergülök.Sajnos a mi sulinkban rengeteg az ilyen,meg,hogy negyedikes és magassarkúban jár,meg a másik,hogy festett szőke haj és fekete szemöldök.Hihetetlen,nem értem,hogy mért gondolják,hogy ez szép,mondjuk lehet valamelyik fiúnak tetszik.Amelyik fiú pedig azt hiszi,hogy nekünk lányoknak a bukott és olyan fiúk jönnek be akik percenként oldalra fésülik a hajukat.Hát nem!
2017. febr. 28. 19:19
 19/19 Rocker15 válasza:
Isten őrizz... Néha össze vagyunk vonva az iskolába egy másik osztállyal informatika órán és pont mellettem ül egy ilyen rinya pics@. Én életembe nem ütöttem meg nőt, de sokszor úgy viselkedik órán hogy szívesen felpofoznám... 15/F
2017. márc. 1. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!