Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Komolyan ezek a csajok jönnek be nektek?
Csomó srácnál (leginkább 20 év alattiak) azt veszem észre, hogy amit keresnek az a festett szőke, de minimum ombre haj, kaki (tudom, kheki, de lesz*rom) kabát, szaggatott gatya, és Adidas superstar, 3 kiló vakolat, cicás tusvonal, akkora szemöldök, hogy ölni lehetne vele. Természetesen nem gáz, ha a csaj rossz tanuló, hisz az a menő, ha bukik mindenből. Plusz előny, ha flegma, és mindenkinek vissza tud pofázni. Akkor most hogy is van ez?
(persze, tudom, hogy vannak kivételek, kinek nem inge...)
16L
A lányok meg az ilyen fiúkra buknak.
Nekem nem jön be.
16/f
Nyet. 17/f
De ha az olyan srácoktól akarsz valamit, akik ezekre a lányokra buknak, akkor veled is gond van. Mert az értelmes, intelligens, rendes fiúk általában nem az általad leírt lányok közül választanak párt.
Kérdező: Vannak ilyen lányok, amit a kérdés kifejtésben írtál? :O Én eddig csak a cuki lányokat vettem észre, de ha ilyenek is vannak, akkor... Én undorodnék egy ilyen csajtól! A lányok fura lények, de azért ennyire ne legyenek már... Sokan azt hiszik, hogy a smink szépít, pedig nem!!! Persze, ha jól megvan csinálva a lány sminkje, akkor szép, de én nem a vegyszerekre vagyok kíváncsi, hanem a lány természetes arcára...
18/F
Ez nincs így. Rengeteg a fiúbarátom, csak néhányuknak jönnek be a plázaszauruszok, komoly szándékaik nekik sincsenek velük. Legfeljebb szexre tartják őket, nem becsülik meg az ilyeneket, akikre gondolsz. Barátom is falra mászik a műribizliktől, exeim úgyszintén. Nem tudom honnan veszed, hogy ez kell a pasiknak. Az ezekhez hasonló páwáknak igen, de azok nem pasik, legalábbis az én szememben. :D Nagyon rossz helyen keresgélsz, ha ilyen tévhiteid vannak.
A másik oldal is benézett valamit, ha azt hiszik, hogy a lányoknak csak az öntelt páwák meg a gazdag, kigyúrt pasik kellenek.
Aki akar, tud magának társaságot találni, barátot/barátnőt ugyanúgy, de ehhez nem elég ülni és várni az ablakon berepülő sült hollókutyát. :D Kedvesnek és nyitottnak kell lenni, megpróbálni leküzdeni az előítéleteket. Van olyan barátnőm, akiről sokan külső alapján azt hinnék minden szabadidejét a plázákban tölti, pedig valójában egy intelligens, jólelkű csaj, aki szerette a volt barátait és nem fekszik le mindenkivel. Nekem is van pár cuccom, ami pont olyan, mint a tiniplázaszauruszoké. Engem a divat mindig hidegen hagyott, csak pár dolog akadt, ami tetszett, mert passzolt az egyéni stílusomhoz. :D Tehát valószínű, hogy vannak, akik rólam néha ugyanazt feltételezik első ránézés alapján, amit a korábban említett példányokról, pedig nagyon más az értékrendem, mint nekik. Próbáljuk félretenni az előítéleteket, ha sokszor nehéz is. Ha a környezetünk a gyűlölködést látja rajtunk, sokkal kevesebb eséllyel fog odajönni pl. egy új osztálytárs, kolléga vagy bárki barátkozni/ismerkedni.
18/l
Emberek! Az ilyen kérdéseknek mi értelme van ugyan?
Mindenkinek a saját dolgával kell törődnie. Megéri azt kidumálni hogy a Gézáéknak több pénzük van utazni, és konzerv cipőt vesznek fila helyett, és undorító párkapcsolatuk van, meg herefelvarrásuk?
Én ezeket ki tudom zárni.
Ti is ugyanúgy lehettek menők. És hallgathattok Panterát a haverokkal! És lehet barátnőtök/pasitok is! Meg cool corgitok! Coolgitok!
Ha nem mással foglalkoztok, hanem Garnier!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!