Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Komolyan ezek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Komolyan ezek a csajok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Csomó srácnál (leginkább 20 év alattiak) azt veszem észre, hogy amit keresnek az a festett szőke, de minimum ombre haj, kaki (tudom, kheki, de lesz*rom) kabát, szaggatott gatya, és Adidas superstar, 3 kiló vakolat, cicás tusvonal, akkora szemöldök, hogy ölni lehetne vele. Természetesen nem gáz, ha a csaj rossz tanuló, hisz az a menő, ha bukik mindenből. Plusz előny, ha flegma, és mindenkinek vissza tud pofázni. Akkor most hogy is van ez?

(persze, tudom, hogy vannak kivételek, kinek nem inge...)

16L

2017. febr. 27. 21:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ezek jönnek be, sőt kifejezetten visszataszítónak tartom őket :D

15/F

2017. febr. 27. 21:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Ha azt hiszitek, hogy az ilyen menő cicababák jönnek, be akkor nagyon elvagytok tájolódva.

Első dolog az, hogy csak a menő, kemény, kigyúrt, számotokra macsó fiúknak jönnek be az ilyen lányok. Nekünk, mint normális, kedves fiúknak az aranyos cuki, kedves lányok jönnek be, szóval ezt a fiú jelleme válogatja.

Második az, hogy ez tök természetes, hogy nem a kedves, aranyos, cuki lányt vesszük észre, hanem a kihívó, sminkkel kikent csajt, mert ilyen a fiú természete, aki oda rakja magát a szemed elé, azt persze, hogy hamarabb észre veszed.

3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem ez a forma jön be. Mondjuk az is igaz hogy én már elmúltam 20 viszont kissüldő koromban sem az ilyen lányok vonzottak.
 4/19 anonim ***** válasza:
2. vagyok, kifelejtettem 15/F
2017. febr. 27. 21:35
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

A poén ebben az, hogy ezek könnyen kaphatóak, és ezért mindneki hozzájuk megy :) a rendes lányok meg le vannak szarva..

Persze tisztelet a kivételnek.

Kár hogy idáig süllyedünk :/

2017. febr. 27. 21:38
 6/19 anonim ***** válasza:
39%

Es nektek lanyoknak miert az ecset haju, vezna palcikalabu gyerekek jonnek bebe v nyaku poloval ed szaadt farmerral, superstarral? Plusz elony ha megbukik es bunko paraszt ugyebar

Tisztelet a kivetelnek mar ha van. 17F

2017. febr. 27. 21:41
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Bár én már 25 vagyok, kinőttem ebből :)
2017. febr. 27. 21:42
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
Lány vagyok, így lényegében a nemem ellen beszélek, de ez visszafelé is igaz :D Tisztelet a kivételnek itt is persze. Itt mindkét fél hibás szerintem, nem csak a fiúk :D
2017. febr. 27. 21:45
 9/19 A kérdező kommentje:
6-os, nyugi. Írtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára. És azt is , hogy vannak kivételek, csak az a baj hogy egyre kevesebb kivételt látok :D Nekem például pont nem azok a srácok jönnek be, akiket leírtál, sőt, valószínűleg inkább lennék apáca. Tudom, túlzás, de a viccet félretéve, itt is, ott is vannak kivételek :)
2017. febr. 27. 21:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...Ezektől a lányoktól hányni tudok...Egy csaj ne legyen már flegma,ezt nagyon utálom(nálam nagyon sokat ront az összképen,ha egy lány flegmázik).A másik meg...Nem csípem,ha megpuszilok egy lányt és utána 15 percig köhögök a sminktől...

Persze jó dolog a smink,de mértékkel.Az meg,hogy valaki buta,mint egy bot,az nem menő.Inkább visszataszító.Ha cukin butus az más,azt bírom,de amikor nem lehet vele beszélgetni,mert nem fogja fel amit mondok...Na az nem menő.Külsőségekre meg annyit,hogy "a kevesebb néha több".Nem muszály minden elcsépelt divatot követni,és csak azért megvenni valamit,mert trendi-közben meg nem tetszik neked ami rajtad van.Az msá,hogy tetszik egy ruha,megveszed,de az a ruhadarab épp divat.Bár,miután lecseng az ideje,azt azután is hordod,mert hát tetszik.Szóval jó,ha egy lánynak van stílusa.Részemről ennyi...Ha egy lány,olyan,mint amit itt leírtál nálam pont annak nincs esélye.

15F

2017. febr. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!