Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar a túl sok smiley beszélgetés közben?
Kit érdekel más mit gondol?
Csináld ahogy akarod.
Engem az se zavar ha valami bunkó.
L
Én azért szeretem, mert kifejezi az érzéseimet a mondathoz, szövegrészhez tartozóan. :))
Ha nem teszek, akkor rideg betűk halmazából kellene kitalálnia az olvasónak (akit jó esetben tisztelek, szeretek), hogy mit is érzek...
Ez meg szerintem nagyobb szemétség, mint pár "béna" szmájliiii. :D
A kommunikáció lényege, az információáramlás. Minél hatékonyabban szeretném közölni a másikkal az érzéseim, hogy a párbeszédre fordított időt (ami amúgy rohadt időrabló dolog, mivel gépelni több idő, mint elmondani egy mondatban...) csökkentsem, ezáltal a végeredményre tudjak "fókuszálni". Mi ez a végeredmény? Az érzés, amit kiváltunk egymásból az üzenetekkel (párbeszéd esetén a másik fél- és én köztem).
Szóval ha ez valakit sért, akkor mehet a búsba. ;) :D
25f (jah elnéztem, hogy csak csajokat kérdeztél, sry. :\ )
De jó, hogy még léteznek ilyen fiúk :''')
Imádom, hogy nem kell valakinek a száraz kis üzenetgombócait boncolgatnom, hogy akkor most valamit viccből, vagy komolyan írt, vagy egyebek.
De azt vettem eszre, hogy fiuknál annyira nem szokás a smileyozgatás.
Szerintem hagyd meg ezt a jó szokásod!!!!
Igazából a kommunikáció alapja az, hogy KÉT ember információt cserél. Nem rólam szól, hogy "elmondom és kész". A másiknak szeretnék információt adni valamiről, és szeretném, ha minél inkább átérezné, átélné azt, amit én. Persze, ha érzéketlen izé vagyok, és csak ledarálom a mondókám, nem is érdekel, hogy te mit mondasz, akkor nem rakNÉK semmit az írás végére...
De teszek, mert szeretném éreztetni veled, hogy milyen állapotban közlöm az adott sorom, szeretnék visszajelzést kapni rá, hogy tetszett, elfogadod, vitába szállsz velem? Mert FONTOS vagy, fontos a véleményed, fontos a kommunikáció végterméke... ami nem más, mint a MI (Te és én)! :)
Ha csak egy irányú "megmondom a frankót" életet akarnék élni, írnék egy könyvet nem? :) Nem érdekelne, hogy ki mit gondol a soraimtól... De engem érdekel a lányok minden gondolata! (sajnos egyre zárkózottabbak a csajok, ezért még inkább oda figyelek arra, hogy minden érzést kiváltsak belőlük (a jót, és a rosszat is), hogy minél hamarabb megismerjem őket.)
Sajnos ez taktikai elem is picit, de nem érzem gonoszságnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!